Başkan Özakcan, Nazilli’de Kaza Yaptı

Başkan Özakcan, Nazilli’de Kaza Yaptı

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ı taşıyan makam aracı Nazilli’de kaza yaptı. Kazada, Başkan Özakcan ile birlikte 2’si ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

- Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ı taşıyan makam aracı Nazilli’de kaza yaptı. Kazada, Başkan Özakcan ile birlikte 2’si ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ın içinde bulunduğu Ahmet Zabit yönetimindeki 09 AEB 90 plakalı makam aracı, Muammer Aksoy Mahallesi 1252 Sokaktan Aydın-Denizli Devlet Karayoluna çıkan Sibel Kaya idaresindeki 09 RY 943 plakalı otomobile çarptı. Kazada çarpışmanın şiddetiyle karşı yola savrulan otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen 20 BCK 66 ve 16 BAJ 40 plakalı otomobillere çarparak durabildi.

Kazada makam şoförü Ahmet Zabit elinden ufak bir yara alırken, sol omzunda kırık oluşan Belediye Başkanı Mesut Özakcan ise Nazilli Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Makam aracının çarptığı araçta bulunan yaralılar sürücü Sibel Kaya ve Bedrettin Kaya ile Ayşegül Ersoy yaralandı. Sibel Kaya ve Bedrettin Kaya’nın durumlarının ağır olduğu belirtildi.