Başkan Timurdan Denize Girmek Yasaklandı Haberine Sert Tepki

Başkan Timurdan Denize Girmek Yasaklandı Haberine Sert Tepki

Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, Amasra Kaymakamlığı tarafından koli basili nedeniyle Amasra’da denize girmenin yasaklandığı yönünde basında çıkan haberlere sert tepki gösterdi.

- Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, Amasra Kaymakamlığı tarafından koli basili nedeniyle Amasra’da denize girmenin yasaklandığı yönünde basında çıkan haberlere sert tepki gösterdi.

Amasra Kaymakamlığı tarafından koli basili nedeniyle Amasra’da denize girmenin yasaklandığı yönünde Bartın yerel basınında yer alan haberlere Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, tepki göstererek, “Elbette böyle bir yasaklama yok. Sadece bayramın 2 günü Amasra'nın yoğunluktan dolayı kanalizasyonda bir sorun oldu. Daha sonra sorun çözüldü. Gitsinler denizden numune alsınlar ve baksınlar. Bu tür haberler maksatlı yapılıyor. Ayrıca Belediye limana kanalizasyon basıyormuş. Ayıptır, bunu yapanları biz biliyoruz. Özellikle ben parti değiştirdikten sonra bunu belli bir kesim yayıyor. Bazı hastalıkları denize bağlıyorlar. Kimse bu sıcakta ne yediğine ne içtiğine bakmıyor. Bu haberler maksatlı yapılıyor. Bunu yapanları biz biliyoruz” dedi.