Başkan Toçoğlu Son Anketin Sonucunu Açıkladı

Başkan Toçoğlu Son Anketin Sonucunu Açıkladı

Başkan Toçoğlu seçim çalışmaları kapsamında yapılan son anketi açıkladı: "Oyunuzu hangi partiye verirsiniz sorusuna, yüzde 63,7 ile AK Parti cevabı...

Başkan Toçoğlu seçim çalışmaları kapsamında yapılan son anketi açıkladı: "Oyunuzu hangi partiye verirsiniz sorusuna, yüzde 63,7 ile AK Parti cevabı verildi. Hamdolsun hemşerilerimizin partimize olan ilgisi devam ediyor. İnşallah çok daha fazla çalışarak, oyumuzu arttırmanın gayreti içerisinde olacağız. Durmak yok çalışmaya, koşmaya, mücadeleye devam."

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 7 Haziran Genel Seçimleri kapsamında yapılan son anket sonucunu açıkladı. GENAR'ın 16 ilçede bin 500 kişiyle yüz yüze görüştüğünü belirten Toçoğlu, "7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Her seçim sürecinde olduğu gibi saha çalışmalarının yanı sıra bilimsel olarak da seçimle ilgili çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda son olarak Sakarya'da yapılan anket çalışmasını sizlerle paylaşmak istiyorum. Türkiye'nin saygın araştırma şirketlerinden GENAR, Sakarya'da bin 500 kişiyle yüz yüze görüşerek yeni bir anket çalışması gerçekleştirdi. 16 ilçede yapılan ankette görüşülenlerin yüzde 49,4'ü erkek olup, yüzde 50,6'sı kadınlardan oluşmaktadır" diye konuştu.

Vatandaşlara yöneltilen "Oyunuzu hangi partiye verirsiniz?" sorusuna yüzde 63,7 ile AK Parti cevabı verildiğini de açıklamalarına ekleyen Toçoğlu, "Hamdolsun hemşerilerimizin partimize olan ilgisi devam ediyor. Anket sonuçlarına göre, hemşerilerimiz milli iradeye, ülkesine, şehrine, davasına ve partisine sahip çıkıyor. Yüzde 63,7 bizi rehavete sürükleyecek bir sonuç değil. Bilakis daha çok çalışmamızı gerektiren bir durum ortaya çıkartmaktadır. AK Parti ailesi olarak, dualarını ve desteklerini esirgemeyen hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah çok daha fazla çalışarak, oyumuzu arttırmanın gayreti içerisinde olacağız. Durmak yok çalışmaya, koşmaya, mücadeleye devam" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA