Başkan Tütüncü Fotoğraf Sergisini Açtı

Başkan Tütüncü Fotoğraf Sergisini Açtı

Antalya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri'nden (ANFAD) Tuncay Çetin, The American Turkish Society ve Moon and Stars Project tarafından düzenlenen 'Young Photographers Award' yarışmasında birincilik ödülünü kazandığı 'Alzheimer P

Antalya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri'nden (ANFAD) Tuncay Çetin, The American Turkish Society ve Moon and Stars Project tarafından düzenlenen 'Young Photographers Award' yarışmasında birincilik ödülünü kazandığı 'Alzheimer Projesi' fotoğraflarını, düzenlediği sergi ile sanatseverlerin ziyaretine açtı.

Fotoğraf sanatıyla yakından ilgilenen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Migros AVM'de düzenlenen serginin açılış kurdelesini kesti. Başkan Hakan Tütüncü, yaşamlarında büyük sıkıntılar çeken Alzheimer hastalarının, geri getirmenin mümkün olmadığı anlarını, birer fotoğraf karesine sığdıran Tuncay Çetin'in oldukça başarılı bir çalışma gerçekleştirdiğini belirtti.

Alzheimer hastalığının kişiler üzerindeki etkilerini fotoğraflar ile anlatmak istediğini dile getiren Tuncay Çetin ise, açılışın ardından Başkan Tütüncü'ye sergiyi gezdirdi.

Migros AVM'de düzenlenen sergi 14 - 20 Kasım günleri arası ziyarete açık olacak.

BAŞKAN TÜTÜNCÜ FOTOĞRAF SERGİSİNİ AÇTI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ FOTOĞRAF SERGİSİNİ AÇTI