Başkan ve ünverdi, Niksar’daydı

Başkan ve ünverdi, Niksar’daydı

MHP Tokat Milletvekili Adayları Abdurrahman Başkan ve Afşin Ünverdi, Niksar’da seçim çalışması yaptı.

Çalışmalara Niksar Eski Belediye Başkanı duran Yadigar ve MHP Niksar İlçe Başkanı Ahmet duran Ünverdi de eşlik etti.

Niksar’ın tarihinin hiçbir döneminde bu kadar ihmal edilmediğini ifade eden MHP Tokat Milletvekili Adayı Abdurrahman Başkan, “Niksar, bir kültür abidesidir. Tarihi zenginliği kitaplara sığmaz. Toprağındaki verimi işlendikçe katlanır. Peki ne oldu da Niksar bu kadar kabuğuna çekildi? AKP iktidarı boş binalar yapmakla övünüyor. İnsanlar evlerini barkları, baba ocaklarını terk ettikten sonra yapılan binalar neye yarar?” ifadelerini kullandı.

Uygulanan ekonomik ve sosyal politikaların büyük yanlışlar içerdiğini söyleyen MHP Tokat Milletvekili Adayı Abdurrahman Başkan, “İşletmeler artık bir bir kapanıyor. Küçük esnaf evine ekmek götürebiliyorsa şükrediyor. Bu ülkede ters giden o kadar çok şey var ki, aileler bile dağılıyor. Zamanı geldi, AKP’ye dur deme zamanı. MHP ile iktidara yürüme zamanı” dedi.

MHP Tokat Milletvekili Adayı Afşin Ünverdi de seçim çalışmalarında şunları söyledi:

“Türk milleti Milliyetçi Hareketle yürüyeceğinin işaret ve sözünü verdikçe, birileri şok geçirmekte, bunalıma girmektedir. Fakat ne yapsalar boştur. Hangi tuzak ve tezgahı kursalar işe yaramayacaktır. Zira Milliyetçi Hareket Partisi gümbür gümbür iktidara yürümektedir. Korkuları budur. Hırçınlıkları, hasislikleri, hayasızlıkları ve hezeyanları bundandır. AKP’deki inişin farkındadır. AKP’deki yıpranma ve yozlaşmanın bilincindedir. AKP’nin kayıp gittiğini, iktidardan paldır küldür düştüğünü görmektedir. AKP’nin haram saltanatının artık sonu görünmüştür.”