• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 60.663
  • Dolar
  • 1,7655
  • Euro
  • 2,3325
  • Altın
  • 651,49
  • Ankara : -3 °C
  • İstanbul : 2 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : 0 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Dünya bu işkenceyi konuşuyor
Bu listede sizin de adınız olabilir
İşte PKK'nın infaz belgeleri
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Başkent'e yıldız yağacak

Başkent'e yıldız yağacak
Ankara, ''Sonbahar Konserleri'' etkinliklerinde bir çok saatçıyı ağırlayacak...
01 Eylül 2010 / 10:15

Başkent Ankara, sonbaharda müziğin önemli isimlerini ağırlayacak. Duman, MFÖ, Yeni Türkü, Erkan Oğur ve Grup Yorum, bu yıl ilki gerçekleşecek olan ''Sonbahar Konserleri'' etkinliklerinde sahne alacak.

ODTÜ Vişnelik tesisleri Çim Amfide 1-6 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek konserler dizisininde ilk olarak 1 Ekim'de Duman sahneye çıkacak. ''Sonbahar Konserleri''nin ikinci konuğu ise bu yıl 25. kuruluş yıldönümünü kutlayan Grup Yorum olacak.

Türk pop müziğinin efsane grubu MFÖ'nün 3 Ekim'de müzikseverlerin karşısına çıkacağı etkinlikte Yeni Türkü de yer alacak ve bu grubun konseri 5 Ekim'de gerçekleşecek. Ankara'da yeni bir konser geleneği başlatmayı amaçlayan ''Sonbahar Konserleri'', ''Perdesiz gitarın mucidi'' olarak da bilinen usta müzisyen Erkan Oğur'un 6 Ekim'de vereceği müzik ziyafeti ile son bulacak.

Tüm konserlerin başlama saatinin 20.00 olacağı konserler dizisinde, izleyiciler için 18 yaş sınırı aranmayacak.

Etiketler: Ankara, Türk, Ekim, Yorum
4048
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim