Başkent’te Bariyerleri Yıkan Otomobil Askıda Kaldı

Başkent’te Bariyerleri Yıkan Otomobil Askıda Kaldı

Başkent'te, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otomobiliyle bir okulun korkuluklarını parçaladıktan sonra, metrelerce yükseklikteki duvar üzerinde...

Başkent'te, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otomobiliyle bir okulun korkuluklarını parçaladıktan sonra, metrelerce yükseklikteki duvar üzerinde asılı kaldı. Polis ekiplerinin araçtan inmesi için güçlükle ikna ettiği sürücü, tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldü.

Kaza, saat 04.00 sularında Mamak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Okullar Caddesi'nden 21 BH 429 plakalı otomobille yokuş aşağı inmek isteyen Halil Telli, 149. Sokağa dönmek isterken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, Suzan Mehmet Gönç Lisesi'nin avlusuna ait bariyerleri parçaladı. Otomobil, şans eseri metrelerce yükseklikteki duvarda asılı kaldı.

"NEREDE OLDUĞUNUN FARKINDA MISIN"

Kazayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, vatandaşlarla beraber askıda kalan otomobilden inmek istemeyen Telli'yi ikna etmeye çalıştı. Sağlık ekiplerinin ikna çabaları işe yaramayınca, polis ekipleri devreye girdi. Telli, polis tarafından "Nerede olduğunun farkında mısın", "sakın sağ tarafa yaslanma" gibi ikazlarla uyarıldı. Bir süre sonra şahsı otomobilden inmek için ikna olan şahıs, polis ekipleri tarafından araçtan dikkatlice indirildi.

Şahsın otomobilden inerken, içinde bilinmeyen bir madde bulunan küçük bir poşeti yere attı. Polis ekipleri, poşete, içindeki maddeyi incelemek üzere el koydu. Kaza sonucu hafif şekilde yaralanan Telli, ambulansla hastaneye götürüldü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.