Başkent’te Trafik Kazaları: 4 Yaralı

Başkent’te Trafik Kazaları: 4 Yaralı

Başkent'te meydana gelen iki ayrı trafik kazasında, toplamda 4 kişi yaralandı.

Başkent'te meydana gelen iki ayrı trafik kazasında, toplamda 4 kişi yaralandı. Park halindeki TIR'ın altına giren otomobilde sıkışan şahıs, itfaiye erleri tarafından kurtarıldı.

Kaza, saat 01.30 sularında Mamak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Plevne Caddesi'nden Samsun Yolu istikametine giden 06 AH 5124 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Yol kenarında park halindeki yabancı plakalı TIR'ın altına giren otomobilde bulunan Baki A. ağır, Servet B. ise hafif şekilde yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan Baki A.'yı kurtarmak için çalışma başlattı. Sağlık ekipleri, sıkışan yaralıya boyunluk taktı. İtfaiye erlerinin çalışmaları sonucu araçtan çıkarılan yaralı, ambulansla Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralı Servet B. ise ambulansta tedavi edildikten sonra hastaneye götürüldü.

TIR'ın sürücüsünün kaza anında TIR'ın içinde uyuduğu, Baki A. ve Servet B.'nin ise Çankır'dan bir akrabalarının cenazesinden döndüğü öğrenildi. Yaralıların hastaneye kaldırılmasının ardından olay yerine Makbule K. isimli kadın geldi. Kaza yapan aracın sürücüsü olduğunu iddia eden kadın, kazada yaralanmadığını, bir arkadaşının yardımıyla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittiğini, gelen bir telefon üzerine hastane kapısından geri dönüp kaza yerine geldiğini iddia etti.

Diğer kaza, saat 02.00 sularında Yenimahalle'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İstanbul Yolu'ndan merkez istikametine giden İbrahim C. kontrolündeki 06 AS 3929 plakalı otomobil ile aynı istikamette seyir eden Kemal Ö. yönetimindeki 34 ET 5610 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza sonucu sürücü İbrahim C. ve aynı araçta bulunan ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı.

Yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, her iki trafik kazasıyla ilgili inceleme başlattı.