Başsavcılık Dumanlı'nın serbest kalmasına itiraz etti

Başsavcılık Dumanlı'nın serbest kalmasına itiraz etti

İstanbul merkezli son operasyonda yeni gelişme.. Başsavcılık Ekrem Dumanlı'nın serbest bırakılmasına itiraz etti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Ekrem Dumanlı'nın da aralarında bulunduğu 8 kişinin serbest bırakılmasına itiraz etti.

14 Aralık'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alınan Ekrem Dumanlı serbest bırakılmıştı.

Soruşturmayı yürüten Savcı Hasan Yılmaz, Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın da aralarında bulunduğu 8 kişinin serbest bırakılmasına itiraz etti.

FUAT AVNİ YİNE BİLDİ

Fuat Avni önce cemaate yönelik operasyon olacağınu bildi. Bu ilk goldü.. İkinci golü AK Parti'ye yakın kesimlerin gazetelere vereceği tam sayfa ilanı bir gün öncesinden Twitter'a yazmasıydı.. Dün de Ekrem Dumanlı'nın yeniden gözaltına alınmasının isteneceğini yazan Fuat Avni bşir kez daha bildi..

Ankara kulisleri bir kez daha Fuat Avni’yi konuştu. İddiaya göre 14 Aralık operasyonunda gözaltına alınan; ancak çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan Zaman gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı savcılığın itirazı üzerine tutuklanacak.

Fuat Avni’nin kim ya da kimler olduğu konusunda soruşturma sürerken ünlü twitter fenomeni bu kez de daha önce duyurduğu 14 Aralık operasyonuyla ilgili yeni iddialar gündeme getirdi.

Dün akşam saatlerinde üst üste tweetler atan Fuat Avni, Samanyolu ve Zaman gazetesine muhalefet ettikleri gerekçesiyle el konulacağını ileri sürdü.

Hidayet Karaca gibi Ekrem Dumanlı’nın da savcılığın itirazıyla tutuklanacağını iddia eden Fuat Avni, savcının dosyaya Trabzon’dan gönderilen bir ihbar mektubunu delil olarak koyacağını ve buna dayanarak tutuklama kararı verileceğini ileri sürdü.