Bayanlar Voleybol 3.ligi

Bayanlar Voleybol 3.ligi

Gümüşhane’yi tarihinde ilk kez Voleybol Bayanlar 3.liginde temsil edecek olan Gümüşhane Gençlerbirliği, sezon öncesinde hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

- Gümüşhane’yi tarihinde ilk kez Voleybol Bayanlar 3.liginde temsil edecek olan Gümüşhane Gençlerbirliği, sezon öncesinde hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

Son dönemde yaptığı transferlerle adından söz ettiren Gümüşhane temsilcisi, 9 Kasım’da başlayacak lig öncesinde antrenmanların yanısıra hazırlık maçları da gerçekleştiriyor.

Antrenör Saynur Topal yönetiminde Aydın Doğan Spor Salonunda çalışan Gümüşhane Gençlerbirliği, hazırlık çalışmaları kapsamında Sağlık Meslek Lisesi bayan voleybol takımı ile hazırlık müsabakası gerçekleştirdi.

“LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

Kulüp yöneticilerinin de izlediği müsabakanın ardından gazetecilerin sorularını cevaplandıran Antrenör Saynur Topal, 9 Kasım’da kendi sahalarında konuk edecekleri Turhal Cumhuriyet Lisesi müsabakasına kadar hem oyuncu hem de idman eksiklerini tamamlayıp lige güçlü bir şekilde başlamak istediklerini söyledi.

“HEPİMİZ ARKADAŞIZ”

Eksiklere rağmen lige hazır olduklarını dile getiren Topal, takımda bütün sporcuların birbiriyle arkadaş olduğunu, daha önce aynı takımlarda oynamış sporcuları olduğunu belirterek, birçok sporcunun Gümüşhane’de tekrar bir araya geldiğini ifade etti.

“HEDEFİMİZ İKİNCİ LİGE ÇIKMAK”

Hedeflerinin ikinci lige çıkmak olduğunu belirten Topal, Gümüşhane’ye ve spor camiasına da şu mesajı verdi: “Biliyoruz ki ilk defa Gümüşhane’de bir bayan voleybol takımı çıkıyor. Bizde sorumluluğumuzun farkındayız. Biz sadece insanlara bu işi bayanların da yapabildiğini ve Gümüşhane’de bu işin çok güzel bir şekilde yapılabileceğini anlatmaya çalışacağız. Biz bu yıl bunun önünü açıyoruz. Umarız destek olurlar.”

BAYANLAR VOLEYBOL 3.LİGİ

BAYANLAR VOLEYBOL 3.LİGİ

BAYANLAR VOLEYBOL 3.LİGİ