Bayramda Sahan Restoran’tan Kesintisiz Hizmet

Bayramda Sahan Restoran’tan Kesintisiz Hizmet

Türk ve Gaziantep mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinin dünyaya tanıtan Sahan Restoran Ramazan Bayramı boyunca konuklarına kesintisiz hizmet verecek.

- Türk ve Gaziantep mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinin dünyaya tanıtan Sahan Restoran Ramazan Bayramı boyunca konuklarına kesintisiz hizmet verecek.

Sektörel liderliği yanında Gaziantep kent kültürüne olduğu gibi ülke kültürüne de önemli katkılar sağlayarak Türkiye’nin dünya genelindeki tanıtımında önemli rol oynayan Sahan Sahan Restoran, Ramazan Bayramı süresince konuklarını ağırlamaya devam edecek. Gaziantep’te bayramlarda en büyük sıkıntının restoran ve lokantaların kapalı olmasından kaynaklandığına dikkat çeken vatandaşlar son yıllarda bu sıkıntının ortadan kaldırıldığına dikkat çekerek “Sahan Şirehan bayramlarda özellikle yabancı konukların gidebileceği tek adres olma özelliğini taşıyor. Bayramlarda çeşitli nedenlerle Gaziantep’e gelen konukların yemek konusunda yaşadığı sıkıntılar Sahan Restoranın devreye girmesiyle ortadan kalktı. Sahan Restoran yöneticilerine bu hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Sahan Şirehan’ın 3 gün sürecek olan bayram tatilinde açık olacağını ifade eden Sahan Restoran İşletmecisi Mehmet Polat, “Bayramın birinci gününden itibaren üç gün boyunca konuklarımızı ağırlayacağız. Sahan restoranlar zinciri 365 gün kesintisiz hizmetiyle Türkiye’nin önde gelen restoranları arasında yer almaktadır. Gaziantep Sahan Restoran her bayram olduğu gibi bu bayramda da bayrama özel menüsüyle konuklarını ağırlamaya devam edecektir. Bayrama özel olarak hazırlanan menümüzde geleneksel Sahan bayram yemekleri ve klasik Sahan menüsü yer almaktadır” dedi.

Sahan Restoran bayram süresince açık olacağı ve bütün öğünlerde konuklarını ağırlamak için hazırlıklarını tamamladığı öğrenildi.