BBP'li Destici: ''Takip ediliyorum''

BBP'li Destici: ''Takip ediliyorum''

‘MİT muhalefet partilerini karıştırıyor’ iddialarını değerlendiren BBP lideri Destici şok açıklamalarda bulundu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Destici, “CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MİT eliyle CHP karıştırılmaya çalışılıyor. Siz de tehlikede olduğunuzu düşünüyor musunuz” sorusuna şu karşılığı verdi:

"Hükümet, muhalefet partilerini kontrol etmeye çalışıyor. Muhalefet partileri içerisinde birtakım karışıklıklar çıkarmaya çalışıyor. Biz bunu hem yerel seçim sürecinde hem Cumhurbaşkanlığı sürecinde net bir şekilde gördük. Yine birtakım eller partimizin içerisini karıştırmaya çalışıyor.

HAVUZ MEDYASI

Hiçbir resmi görevi olmayan 4 kişi partiden istifa etti, bunu havuz medyası diye tabir ettiğimiz medya günlerce BBP’de deprem gibi flaş haberlerle duyurdular. AK Parti’den İdris Naim Şahin Bey başta olmak üzere, onlarca milletvekili, eski bakan, il başkanı istifa ettiğinde bu basın bu kadar haber yapmadı.

SADECE BEN DEĞİL

Şu anda da şahsen dinlendiğimi biliyorum, takip edildiğimi biliyorum, sadece şahsımın değil partideki bütün arkadaşlarımızın dinlendiğini biliyorum. Her an, her fırsatta partimizin içinin karıştırılmaya çalışıldığını, bir huzursuzluk çıkarılmaya çalışıldığını ve ‘Büyük Birlik Partisi’nin 2015 seçimlerine güçlü girmesini nasıl engelleriz’in derdine bazı çevreler düşmüş. Bunu da görüyoruz."

‘İnşallah gözünüz çıkar’

Çözüm sürecini değerlendiren Destici, "Apo’ya ev hapsi dendiğinde ‘kesinlikle olmayacak’ deniliyordu. Şimdi yavaş yavaş gündeme getirilmeye başlandı. PKK olayı uluslararası boyuta taşınmaya çalışılıyor. Hükümet 'Bu konu gündemimizde yok, kabul etmeyiz' derken bir üçüncü göz meselesi geldi. İnşallah gözünüz çıkar” dedi.

SIKIYÖNETİM DÖNEMİ UYGULAMALARI

Destici, tartışmaların odağındaki güvenlik paketi için de “Sıkıyönetim dönemlerini olağanüstü hal dönemlerini aratacak birtakım uygulamalar” diye tanımladı.