Beden eğitimi öğretmenine cinsel istismardan tutuklama

Beden eğitimi öğretmenine cinsel istismardan tutuklama

Beden eğitimi öğretmeni, 12 yaşındaki kız öğrencisine cinsel tacizden tutuklandı...

Kayseri'de özel bir kolejin beden eğitimi öğretmeni O.Ç., İstanbul’da geziye götürdüğü ortaokul kız öğrencisi 12 yaşındaki Z.K.’ye cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle çocuk ve ailesinin şikayeti üzerine tutuklandı.

 

Kayseri’deki bir vakfa ait kolejde ortaokul öğrencilerindan bir grup 8 Nisan’da beden eğitimi öğretmeni O.Ç ve okulun kadın matematik öğretmeni H.K tarafından İstanbul gezisine götürüldü.

İstanbul’da 9 Nisan’da bir otelde konaklayan 6’ncı sınıf öğrencilerden Z.K., ailesini cep telefonundan arayıp, kafiledeki beden eğitimi öğretmeni O.Ç.’nin kendisini saat 03.00 sıralarında odasına çağırdığını ve masaj yaparken göğüslerine dokunduğunu, bu durumdan rahatsız olduğunu iddia etti.

Z.K. ve ailesi, kafilenin 11 Nisan’da İstanbul’dan Kayseri’ye dönüşü ardındanCumhuriyet Savcılığı’na başvurdu. Yapılan soruşturmada, diğer öğrenciler, kafiledeki matematik öğretmeni H.K.’nin ifadelerine başvuruldu.

Hazırlanan fezleke ile 12 Nisan’da Kayseri 3’üncü Sulh Ceza Mahkemesi’ne çıkarılan beden eğitimi öğretmeni O.Ç., ’Çocuğun cinsel istismarı’ suçundan tutuklandı.

Şüpheli öğretmen ifadesinde, Z.K.’nin odasına arkadaşlarıyla dışarıda gezmek için izin almaya geldiğini, kendisinin bunu red tmesi üzerine kendisine iftira attığını, herhangi bir cinsel tacizde bulunmadığı söyledi.