Benli: “Kurban Bayramınız kutlu olsun”

Benli: “Kurban Bayramınız kutlu olsun”

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, terörün, savaşın olmadığı, insanların barış ve kardeşlik duyguları içinde yaşadığı bayramlar yaşanması dileğinde bulundu.

Başkan Dr. Toprak Benli, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Handan Toprak Benli, mesajında şöyle dedi:

“Çok kıymetli Avcılarlı hemşehrilerim, Belediye Başkanınız Dr. Handan Toprak Benli olarak hepinizi  saygıyla, sevgiyle selamlıyorum…

Tüm Müslüman ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de halkımız, yeni bir bayrama,  Kurban Bayramı’na hazırlanıyor. Bayramlar manevi duyguların daha yoğun yaşandığı günlerdir. Kurban yardımdır,  kardeşliktir, paylaşımdır,  yoksulun elini tutmaktır… Ancak, maalesef yakın coğrafyamızda bir savaş yaşanıyor. Özellikle Irak’ta ve Suriye’de öldürülen masum insanların ve hele çocukların öldürüldüğünü öğrendiğimizde yüreğimiz acı ile sarsılıyor.  Yerinden yurdundan koparılarak göçe zorlanan binlerce insan ise yollarda,  sınırımızda ülkemize sığınmaya çalışıyor…

Bu nedenledir ki; Bizi üzen bu olayların, katliamların, terörün, savaşın olmadığı insanların barış ve kardeşlik duyguları içinde yaşadığı, nice bayramlar diliyorum. 

Hepinizin Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevgiler ve saygılar sunuyorum…”

kurban-bayrami.jpg