Bennu Gerede Deklanşöre Sokak Hayvanları İçin Bastı

Bennu Gerede Deklanşöre Sokak Hayvanları İçin Bastı

İZMİR'in Çeşme İlçesi'ndeki hayvan barınağına yardım edip, buradaki hayvanların içler acısı durumuna dikkat çekmek için tanınmış isimler, fotoğrafçı ve hayvansever Bennu Gerede'nin objektifine poz verdi.Arkas Holding Yönetim Kurulu...

İZMİR'in Çeşme İlçesi'ndeki hayvan barınağına yardım edip, buradaki hayvanların içler acısı durumuna dikkat çekmek için tanınmış isimler, fotoğrafçı ve hayvansever Bennu Gerede'nin objektifine poz verdi.

Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas'ın eşi Funda Arkas ve Özgörkey Ailesi'nden Selen Özgörkey, öncülüğünde Çeşme Hayvan Barınağı'nı yenileme ve şartlarını iyileştirme amacıyla gönüllü bir çalışma başlatıldı. Bu kapsamda Arkas ve Özgörkey, manken Sinem Güven ve işletmeci Mert Mısırlıoğlu'nun eşi İpek Mısırlıoğlu ile birlikte ünlü fotoğrafçı ve hayvansever Bennu Gerede'nin objektifi karşısına geçti. Barınaklarda yaşayan hayvanların içler acısı durumuna 'dur' demek, Türkiye'de hayvanlara gösterilen acımasızlığa ve ilgisizliğe sessiz kalmak yerine onlara yardım elinin uzatılmasına öncülük etmek amacını taşıyan proje kapsamındaki çekimler Çeşme Hayvan Barınağı'nda gerçekleştirildi. Konsepti ve fikri sıra dışı işlere imza atan Alaçatı'daki Heavenly Made Art Gallery'nin kurucusu Haldun Demirhisar'a ait olan çekimlerle hayata geçirilecek projenin gelirinin Çeşme Hayvan Barınağı'na bağışlanacağı bildirildi.

Çekimi yapılan fotoğraflar ilk olarak 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde Alaçatı'da sergilenecek. Sergi, Alaçatı'nın ardından İstanbul, Ankara ve İzmir'de açılacak.

FOTOĞRAFLI