Berberler Odasının Kalfalık Ve Ustalık Sınav Kayıtları Devam Ediyor

Berberler Odasının Kalfalık Ve Ustalık Sınav Kayıtları Devam Ediyor

Berberler Kuaförler Odası'nın yapılacağı manikür pedikür ve ağdacılık kalfalık ve ustalık sınav kayıtları devam ediyor.

- Berberler Kuaförler Odası'nın yapılacağı manikür pedikür ve ağdacılık kalfalık ve ustalık sınav kayıtları devam ediyor.

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, 9 Aralık 2014 Salı günü yapılacak sınavla ilgili açıklama yaptı. Sınav sonrası verilecek belgelerin mesleği icra etmek isteyenler için çok önemli olduğunu vurgulayan Özkara; "Manikür, pedikür ve ağdacılık alanlarında çalışmakta olan ve kalfalık ve ustalık belgesi olmayan meslektaşlarımızın için yapacağımız sınava son kayıt tarihi 4 Aralık 2014 Perşembe günü belgesi olmayan üyelerimiz bu sınavlara katılıp belgelerini alabilirler. Bu belgeler mesleği icra etmek isteyenler için çok önemli, bu fırsatı kaçırmayın" ifadelerine yer verdi.

Oda Başkanı Özkara; "Odamızda üyelerimizin talepleri doğrultusunda her türlü kursu açmak istiyoruz. Fakat yeterli talep olmuyor, bu anlamda meslektaşlarımızın daha duyarlı olmalarını ve hangi alanda kurs almak istiyorlarsa odamıza bildirmelerini önemle rica ediyorum” şeklinde konuştu.