Beren Saat'in peşine düştü

Beren Saat'in peşine düştü

Özcan Deniz yeni filmi için Beren Saat'in peşine düştü.

Uzun süredir kameralardan uzak kalan Beren Saat’e teklif yağıyor. Özcan Deniz, yapımcıların peşinden koştuğu Beren Saat’e yeni filmi için teklif götürdü. Deniz’in B planı ise Hazal Kaya.

Bugün'de yer alan habere göre, Ay Ya­pı­m’­la iki si­ne­ma fil­mi için gö­rü­şen, Mer­yem Uzer­li ve Ha­lit Er­gen­ç’­in ye­ni di­zi­le­ri­nin Du­ba­ili ya­pım­cı­sın­dan di­zi tek­li­fi alan Be­ren Sa­at’­e şim­di de Öz­can De­niz ye­ni fil­mi için baş­rol tek­lif et­ti.

De­niz, da­ha ön­ce Evim Sen­sin ile Su ve Ateş film­le­ri için de Sa­at’­le ça­lış­mak is­te­miş­ti an­cak olum­lu ya­nıt ala­ma­mış­tı. Bu kez ol­duk­ça ka­rar­lı olan De­niz, Be­ren Sa­at’­ten ya­nıt bek­li­yor.

BEREN OLMAZSA HAZAL

Öz­can De­ni­z’­in ce­bin­de B pla­nı da ha­zır. De­niz, Be­ren Sa­at’­in tek­li­fi ka­bul et­me­me­si du­ru­mun­da Ha­zal Ka­ya­’nın ka­pı­sı­nı ça­la­cak. O da ol­maz­sa ‘Su ve Ate­ş’ fil­min­de bir­lik­te rol al­dı­ğı Ya­se­min Al­le­n’­e gi­de­cek.

2 MİLYON TEKLİF ETTİ

Ba­şa­rı­lı oyun­cu­nun ak­lı­nı çel­me­ye ça­lı­şan en cid­di tek­lif­ler­den bi­ri de Arap ser­ma­ye­siy­le ku­ru­lan O3 isim­li şir­ket­ten gel­di. Fir­ma, bü­yük bir şöh­re­te sa­hip olan Sa­at’­e pe­şin 2 mil­yon li­ra tek­lif et­ti. Öte yan­dan Sa­at’­i şöh­re­te ka­vuş­tu­ran Ay Ya­pım da iki si­ne­ma fil­mi se­nar­yosu gön­der­di.