Beşiktaş'ta dehşet kaza

Beşiktaş'ta dehşet kaza

Barbaros Bulvarı’ndaki kaza saniye saniye kameralara yansımış!

Beşiktaş'ta 24 Mayıs 2009 tarihinde meydana gelen kazada, kırmızı ışıkta hızla geçen Mercedes marka bir otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybeden kadının ölümü kamera görüntülerine böyle yansıdı.

 

AHT’nin haberine göre Barbaros Bulvarı'nda yayalara yeşil ışık yanarken bir kadının yolun karşısına geçtiği sırada Mercedes marka aracın çarpmasıyla meydana gelen kaza, saniye saniye kameralara yansıdı. Kuralları hiçe sayarak kırmızı ışıkta geçen Mercedesi son anda farkeden ve donup kalan kadın hızla çarpması sonucu havaya savruluyor, birkaç takla attıktan sonra yere düşüyor. İlk müdahalesi bir vatandaş tarafından yapılan kadın hastanede hayatını kaybediyor.

 

Sabah 07:00 sıralarında yaşanan kaza, kaza görüntülere göre şöyle meydana geldi: Yeşil ışığın yandığı sırada yolun karşına geçmeye çalışan bir kadın, yolun tam ortasındayken hızla gelen 34 BK 096 plakalı gri renkli Mercedes marka otomobili görünce duraksıyor. Olayın şaşkınlığıyla donup kalan ve kaçma fırsatı bile bulamayan yaya, otomobilin çarpmasıyla havaya fırlıyor.

 

Havada birkaç takla atan ve çantası yola saçılan kadın 10 metre kadar ileriye asfalta düşüyor. Bu sırada kırmızı ışık halen yanıyor ve siyah renkli araç, kurallara uyup durmaya devam ediyor. Yoldan geçen araçlardan inenler yaralıya ilk müdahalede bulunuyorlar. Olay yerinden uzaklaşan mercedes marka otonun sürücüsü Emir Rasim Parlak ise birkaç saniyede olup biten kaza anından sonra gözaltına alınıyor.

 

O ANLARIN FOTOĞRAFLARI diğer sayfalarda..
 [PAGE]

Beşiktaş'ta dehşet kaza - Resim : 1

 [PAGE]

Beşiktaş'ta dehşet kaza - Resim : 2

 [PAGE]

Beşiktaş'ta dehşet kaza - Resim : 3

 [PAGE]

Beşiktaş'ta dehşet kaza - Resim : 4

 [PAGE]

Beşiktaş'ta dehşet kaza - Resim : 5

 [PAGE]

Beşiktaş'ta dehşet kaza - Resim : 6

 [PAGE]

Beşiktaş'ta dehşet kaza - Resim : 7