• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 60.663
  • Dolar
  • 1,7655
  • Euro
  • 2,3305
  • Altın
  • 651,37
  • Ankara : -2 °C
  • İstanbul : 2 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : 0 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Diyarbakır'ı karıştıran neden !
Dünya bu işkenceyi konuşuyor
Bu listede sizin de adınız olabilir
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Beşiktaş Uzmanlara emanet

Beşiktaş Uzmanlara emanet
Beşiktaş Kulübü'nde uzmanlardan oluşan istişare heyetleri kuruldu.
24 Şubat 2010 Çarşamba 11:55

Başkan Yıldırım Demirören'in kongre öncesinde açıkladığı BJK İstişare Heyetleri, kulübün başkan yardımcısı Erdoğan Toprak başkanlığında hayata geçti.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, BJK İstişare Heyetleri'nin Beşiktaş'ın birçok konuda uzmanlar tarafından değerlendirilmesini, tartışılmasını ve uzman görüşleri ile raporlanmasının sağlanacağı bildirildi.

Kulübün başkan yardımcısı Erdoğan Toprak, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, BJK İstişare Heyetleri aracılığıyla konularında uzman Beşiktaşlıların birikimlerini ve tecrübelerini kulübe aktaracaklarını belirterek, ''Bugün 5'ini açıkladığımız BJK İstişare Heyetleri'nin toplam sayısı 21 olacak. Bugün açıkladığımız isimlere ilave olarak, heyetlerimize daha sonra da katılımlar olacak, bu katılımlar da tekrar resmi sitemiz aracılığıyla camiamıza ve kamuoyuna duyurulacaktır. Heyetlerin çalışmaları kulübümüzü Avrupai bir yönetim tarzına taşıyacaktır. Beşiktaş bu alanda bir ilki gerçekleştirmiş olacaktır'' dedi.

Erdoğan Toprak, camiadan heyetlerde yer almak için gelen yoğun taleplerin yönetim kurulunu da son derece memnun ettiğini vurgulayarak, ''Camiamıza verdikleri destekten ve katılımlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Bundan sonraki hedefimiz kulübümüzü camiamızın katılımları ile yönetmek, camiamızdaki uzman kişilerin bilgi ve tecrübelerini Beşiktaşımız ile Türk sporuna aktarmaktır'' diye konuştu.

ESKİ YÖNETİCİLER DE HEYETLERDE YER ALDI

Beşiktaş Kulübü'nde geçmiş dönemlerde yöneticilik yapan Hüsnü Güreli, Reha Muhtar, Can Akın Çağlar, Aydın Ayaydın ve Fikret Ercan da heyetlerde yer aldılar.

Siyah-beyazlı kulübün bugün açıkladığı İstişare Heyetleri'nde şu isimler yer aldı:

BJK Finans İstişare Heyeti

Hüsnü Güreli (Yeminli Mali Müşavir, Baker Tılly Güreli Müş. Ltd. Yönetim Kurulu Başkanı), Can Akın Çağlar (Ziraat Bankası Genel Müdürü), Nejdet Hüddam (Finans Müdürü)

BJK Medya İstişare Heyeti

Erdoğan Aktaş (ATV Genel Yayın Yönetmeni), Tayfun Devecioğlu (Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni), Ekrem Dumanlı (Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni), Fikret Ercan (Hürriyet Gazetesi Yayın Koordinatörü), Derya Sazak (Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı), Prof. Dr. Aydın Ayaydın (Vatan Gazetesi Köşe Yazarı), Reha Muhtar (Vatan Gazetesi Köşe Yazarı), Faik Gürses (Doğan Haber Ajansı Spor Müdürü), Güntekin Onay (NTV Program Yapımcısı)

BJK Uluslararası İlişkiler İstişare Heyeti

Ali Demirhan (Mirhan Holding Yönetim Kurulu Başkanı), Serhat Soysal (İşadamı), Mustafa Namlı (İşadamı)

BJK Ürün ve Marka Geliştirme İstişare Heyeti

Yalçın Ayaydın (Ayaydın Grup Yönetim Kurulu Başkanı), Turgut Toplusoy (Roman Giyim Yönetim Kurulu Başkanı), İlker Özbilek (İlkcan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı), İrfan Öztekin (Algida Türkiye Satış Koordinatörü), Deniz Arda (İşadamı)

BJK Akademik İstişare Heyeti

Enver Yücel (Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Mütevelli Heyeti Başkanı), Prof. Dr. Zekai Görgülü (Yıldız Teknik Üniversitesi), Prof. Dr. Hıdır Demir (İstanbul Üniversitesi)
 

1199
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim