Beşiktaş'ta büyük şölen

Beşiktaş'ta büyük şölen

Beşiktaş Belediyesi, 23 Nisan’ı zengin bir programla kutladı.

Çilekli Spor Tesisleri’nde binlerce çocuğun katılımıyla gerçekleşen törende Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da hazır bulundu.

Beşiktaş Belediyesi’nin Çilekli Spor Tesisleri’nde düzenlediği “23 Nisan Çocuk Karnavalı” her yıl olduğu gibi bu yılda İstanbullu çocukların buluşma mekânı oldu. 10 bini aşkın çocuğun 23 Nisan coşkusunu yaşadığı alanda çocuklar, kendileri için kurulan renkli oyun alanlarında doyasıya eğlendi.

Burger King ve Pal FM ana sponsorluklarında gerçekleşen çocuk karnavalında çocuklar en sevdikleri şarkılar eşliğinde alana kurulan şişme oyun gruplarında oyunlar oynadı, sürpriz hediyeler kazandı, Çeşitli firmalar, stantlar kurarak vatandaşlara ikramlarda bulundu. Saat 13'den itibaren şenlik alanında hazır bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı  AV. Murat Hazinedar da, çocukların coşkusuna ortak oldu, şenliği büyük bir  beğeni ile izledi.

resim1-001.jpg

Günün anlam ve önemine dair konuşma yapan Başkan Hazinedar,  "Bugün aslında söz bizim değil çocukların, bu anlamlı günde sizlerle birarada bulunmaktan son derece mutluyum.

resim2-001.jpg

Bugün milli egemenliğimizin önemli bir günü. Milli mücadelenin ilk adımının atıldığı yer de Beşiktaş. İşte bu yüzden 23 Nisan da, 19 Mayıs da, Cumhuriyet Bayramı da Beşiktaş’ta kutlanır. bundan böylede bu büyük etkinliklerin kutlama adresi bizim ilçemiz olacak.

resim3-001.jpg

Beşiktaş’ta en güzel şenlikleri, en güzel kutlamaları yapacağız. Seneye sadece Beşiktaşlıları değil, tüm İstanbulluları  bu alanda buluşturacağız. dedi.

resim9.jpg

Konuşmasının ardından alandaki vatandaşlarla tek tek tokalaşan, sohbet eden Başkan Hazinedar'a çocukların da ailelerin de ilgisi oldukça fazlaydı.

resim12.jpg

Akşam saatlerine kadar devam eden büyük şölende yöresel oyunlar, sihirbaz gösterimi, dans grupları ve çeşitli sanatçılar sahne aldı.

resm6.jpg