Beşir Atalay yanlışlıkla o cenazeye katıldı

Beşir Atalay yanlışlıkla o cenazeye katıldı

12 Eylül darbesi sonrası idam edilen Erdal Eren'in annesi son yolcuğunu uğurlandı. Başka bir cenaze için mezarlığa gelen Atalay tabutları karıştırdı.

12 Eylül darbesi sonrası idam edilen Erdal Eren'in annesi Şadan Eren Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Başka bir cenaze için mezarlığa gelen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay tabutları karıştırınca yanlışlıkla Eren'in cenazesinin arkasında yürüdü!

Erdal Eren’in annesi Şadan Eren Ankara’da bir süreden bu yana tedavi gördüğü hastanede öldü. Eren için Karşıyaka Mezarlığı’nda öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenazeye CHP’li bazı milletvekillerinin yanı sıra çok sayıda kişi katılırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da çelenk gönderdi. Şadan Eren’in cenazesi namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Prof.Dr. Berati Hasanreisoğlu’nun annesinin cenazesi için Karşıyaka Mezarlığı Camii’nde bulunan Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Sözcüsü Beşir Atalay tabutları karıştırınca yanlışlıkla Eren’in tabutunun arkasında yürüdü. Eren’in yakınlarına başsağlığı dileyen Atalay, daha sonra camiden ayrıldı.