Beşir Derneği Başkan Karaosmanoğlu’nu Ziyaret Etti

Beşir Derneği Başkan Karaosmanoğlu’nu Ziyaret Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Beşir Derneği Kocaeli Şube Başkanı Utku Erikli ve yönetimini makamında ağırladı. Hayır derneklerinin veren el ile alan el arasında köprü olarak hayra aracı olduklarını belirtti.

- Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Beşir Derneği Kocaeli Şube Başkanı Utku Erikli ve yönetimini makamında ağırladı. Hayır derneklerinin veren el ile alan el arasında köprü olarak hayra aracı olduklarını belirtti.

Türkiye’nin nerede bir mazlum varsa orada olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemiz, Küresel İnsani Yardım 2014 raporuna göre milli gelir bazında en çok uluslararası insani yardım yapan ülke oldu. Rapora göre milletimiz gibi devletimiz de ‘en cömert ülke’ seçildi. Biz bundan büyük onur ve şeref duyuyoruz. Mazlum halkların yanında olmaya millet olarak da devlet olarak da devam edeceğiz” dedi.

Beşir Derneği’nin Kocaeli Şubesi olarak çalışmalar yaptıklarını söyleyen Başkan Utku Erikli ise çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Özellikle savaşın başladığı günden bu yana Suriye’ye yönelik yardımlarının artarak devam ettiğini belirten Erikli, “Dernek olarak nerede zulüm gören bir toplum varsa oraya insanlık adına yardım gönderiyoruz” dedi.

BEŞİR DERNEĞİ BAŞKAN KARAOSMANOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

BEŞİR DERNEĞİ BAŞKAN KARAOSMANOĞLU’NU ZİYARET ETTİ