Beştepe'nin sitesinde dikkat çeken iki fotoğraf

Beştepe'nin sitesinde dikkat çeken iki fotoğraf

Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Anıtkabir'de düzenlenen törenle ilgili yer verilen iki fotoğraf dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile aynı karede yer aldığı iki ayrı fotoğrafın özellikle Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitdesine konulması, Yenikapı Uzlaşması'nın sürdüğü mesajı olarak yorumlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yıl kutlamaları çerçevesinde ilk tören, bu Sabah Anıtkabir’de yapıldı. Törene; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Veysi Kaynak, Tuğrul Türkeş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kuvvet komutanları ve kabine üyeleri katıldı.

Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde Anıtkabir'deki törenle ilgili 5 dakikalık bir video ile 12 fotoğrafa yer verildi. Birinci fotoğrafta Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın Aslanlı Yol'daki yürüyüşün başlangıcı öncesinde el sıkıştığı görüntüye yer verildi. İkinci fotoğrafta, yine Aslanlı Yol'da yürüyüşün başlangıcı öncesinde Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile el sıkıştığı görüntü yer aldı. Bahçeli, arka sıralarda kaldığı için bu bölümde el sıkışma olmadı. Erdoğan ile Bahçeli'nin aynı karede yer aldığı fotoğraf ise töreninin bitmesinin hemen ardından Misak-ı Milli Kulesi önünde çekildi. Bu fotoğrafların Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesine özellikle konulması, Yenikapı Uzlaşması'nın sürdüğü mesajı olarak yorumlandı.

foto-1.jpeg

foto-2.jpeg

Etiketler beştepe fotoğraf