Beylikdüzünde Süpermarket Önünde Patlama

Beylikdüzünde Süpermarket Önünde Patlama

ÜNLÜ bir marketler zincirinin Beylikdüzü Büyükşehir Mahallesi'nde Enver Atakan Caddesi üzerinde bulunan şubesi önünde saat 22.30 sıralarında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada ölen veya yaralanan olmadı; süpermarketin giriş kapısının...

ÜNLÜ bir marketler zincirinin Beylikdüzü Büyükşehir Mahallesi'nde Enver Atakan Caddesi üzerinde bulunan şubesi önünde saat 22.30 sıralarında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada ölen veya yaralanan olmadı; süpermarketin giriş kapısının camları kırıldı.

Patlamayı duyan site sakinleri paniğe kapılırken, durumu hemen polise ve itfaiyeye bildirdiler. İtfaiye kısa süre içinde olay yerine gelirken, polis ekipleri de süpermarketin önüne güvenlik şeridi çekerek vatandaşları uzaklaştırdı.


Süpermarketin yakınında bulunan bir sitenin güvenlik görevlisi, Büyük bir patlama sesi duydum. Dışarı çıktığımda süpermarketin ufak penceresinde bir yanma vardı, sadece onu gördüm. Onun dışında herhangi bir şey olmadı. Kaçan falan kimseyi görmedim dedi.

SES BOMBASI

İlk incelemede, 8 katlı bir binanın alt katında bulunan süpermarkette meydana gelen patlamaya ses bombasının yol açtığı belirlendi.


Olay Yeri İnceleme ekipleri ile bomba uzmanları da olay yerinde araştırma yaptı.


Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.