Beylikdüzü'nün çınarlarının yüzü güldü !

Beylikdüzü'nün çınarlarının yüzü güldü !

Toplumun her kesimine dokunan Beylikdüzü Belediyesi, özel ihtimam gösterilen yaşlılara ziyarette bulundu.

Toplumun her kesimine dokunan Beylikdüzü Belediyesi, özel ihtimam gösterilen yaşlılara ziyarette bulundu. Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün organizesiyle 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde Avrupa Yaşlı Bakım Evi’ne yapılan ziyaretin ardından söz verilen müzik dinletili buluşma, Sanatçı Aynur Güneş’in şarkıları eşliğinde gerçekleştirildi. İlçenin çınarları gönüllerince eğlendi.

Beylikdüzü Belediyesi Meclis üyeleri Ahmet Bağbekleyen ve Müslüm Akülker, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Gürpınar Mahallesi'nde yer alan Avrupa Yaşlı Bakım Evi’ne ziyarette bulundu. Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde gerçekleştirdiği ziyarette söz verilen şarkılı, türkülü buluşma gerçekleştirildi. Sazının güzel tınılarıyla huzur evi sakinlerine gönüllerince bir gün yaşatan Türk Halk Müziği Sanatçısı Aynur Güneş’in türküleri hep bir ağızdan söylendi.

"Sizleri mutluluğu için çalışıyoruz"

Buluşmanın kendileri için büyük değişiklik ve moral olduğunu dile getiren ilçenin çınarlarına Meclis üyesi Akülker, “ Biz sizleri dinlemek için buraya geldik. Sizlerin mutluluğu için çabalıyoruz. Mutlu olduğunuzu yüzlerinizden okuyorum. Ne mutlu bize” mesajını verdi.