Beyoğlunda Pitbulllu Şüphelilere Baskın

Beyoğlunda Pitbulllu Şüphelilere Baskın

Cihangir'de belirlenen adreslere polis baskın yaptı. Kameralara yansıyan baskınlardan birinde kapıyı kıran polis, pitbullar ile karşılaştı. Pitbulllar iğne ile sakinleştirildikten sonra polis eve girdi.Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş...

Cihangir'de belirlenen adreslere polis baskın yaptı. Kameralara yansıyan baskınlardan birinde kapıyı kıran polis, pitbullar ile karşılaştı. Pitbulllar iğne ile sakinleştirildikten sonra polis eve girdi.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri, 9 aylık takip sonucu şüphelilere yönelik operasyon yaptı.

Polis, Cihangir'de şüphelilerin bulunduğu 4 adrese baskın yaptı. Bu adreslerden birinde girilecek evin kapısı koçbaşı ile kırıldı. İçeri girmek isteyen polis, pitbull cinsi 2 köpekle karşılaştı. Köpeklerin saldırması üzerine veteriner devreye girdi. 2 köpek iğne ile sakinleştirildi. Polisler daha sonra içeriye girdi. İçerideki bir şüpheli yere yatırılarak gözaltına alındı.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü Hakan Torun tarafından yönetilen operasyonlarda uyuşturucu madde, pompalı tüfek ve tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan 1'i kadın 5 kişi sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Şüphelilerin eğlence mekanlarında uyuşturucu sattığı öne sürülüyor.

BEYOĞLU'NDA

BEYOĞLU'NDA

BEYOĞLU'NDA