Bilal Erdoğan‘ın ilk gemisi Palmali Denizcilike kiralandı

Bilal Erdoğan‘ın ilk gemisi Palmali Denizcilike kiralandı

Bilal Erdoğan’ın amcası ve eniştesi ile ortak olduğu BMZ Group Denizcilik Şirketi’nin mülkiyetinde bulunan M/T MECİD ASLANOV isimli ham petrol ve ürün taşıyıcı nehir tankeri Palmali Denizcilik’e kiralandı.Tankerin 7 bin 150 DWT taşıma...

Bilal Erdoğan’ın amcası ve eniştesi ile ortak olduğu BMZ Group Denizcilik Şirketi’nin mülkiyetinde bulunan M/T MECİD ASLANOV isimli ham petrol ve ürün taşıyıcı nehir tankeri Palmali Denizcilik’e kiralandı.

Tankerin 7 bin 150 DWT taşıma kapasitesi bulunuyor.

Denizhaber.com adlı internet sitesinde yer alan haber göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Necmettin Bilal Erdoğan, kardeşi Mustafa Erdoğan ve eniştesi Ziya İlgen'in ortak olduğu BMZ Group Denizcilik Şirketi tarafından 17 milyon dolara inşa edilen 7 bin 150 DWT taşıma kapasiteli M/T MECİD ASLANOV isimli ham petrol ve ürün taşıyıcı nehir tankeri, Palmali Denizcilik'e kiralandı.

Azeri kökenli olan Türk vatandaşı Mubariz Mansimov Gurbanoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yaptığı Palmali Denizcilik Şirketine 10 seneliğine kiralanan Türk Bayraklı M/T Mecid Aslanov isimli nehir tankeri, 1 Ekim 2014 tarihinde ilk seferine çıkacağı öğrenildi. Haberde, 10 yıllığına kiralanan nehir tankerinin Karadeniz ve Akdeniz Çanağında çalışacağı ve Azak Denizi'nden Azeri petrolünü taşıyacağı öne sürüldü.

CİHAN