Bimeks Ailesi, Türkiye’nin En Doğusu Iğdır İle Büyüyor

Bimeks Ailesi, Türkiye’nin En Doğusu Iğdır İle Büyüyor

Tamamlanan Electro World ve Darty satın almalarının ardından büyümeyi yeni mağaza açılışlarıyla sürdüren Bimeks, 139'uncu mağazasını Iğdır’da açtı.

- Tamamlanan Electro World ve Darty satın almalarının ardından büyümeyi yeni mağaza açılışlarıyla sürdüren Bimeks, 139'uncu mağazasını Iğdır’da açtı.

Bimeks, Türkiye’nin en doğusu, üç ülkeye sınır olan Iğdır’da açtığı mağazasında cep telefonundan oyuncağa, televizyondan küçük ev aletlerine, beyaz eşyadan kişisel bakım ürünlerine kadar çok geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet edecek.

Bimeks'in Iğdır’da kurduğu mağazasının açılışına; Iğdır Valisi Davut Haner, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Iğdır Belediye eş Başkanları Murat Yikit, Şaziye Önder, İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, İl Müftüsü Cüneyt Kulaz katıldı.

Mağaza açılışında bir açıklama yapan Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Bimeks'in büyümeye devam edeceğini dile getirerek, "Bimeks olarak 1990 yılından bu yana teknoloji perakendesinde çalışan bir şirketiz. Iğdır’da 139. mağazamızı açtık. Büyüyen bir firmayız, 2015 yılı içerisinde Türkiye'nin her ilinde büyük ilçelerinde Bimeks açma hedefiyle yola çıktık. Iğdır, üç ülkeye sınır olan, ticaret potansiyeli olarak önemli bir nokta. Buranın ticari hayatı zengin, başarılı bir şekilde devam ediyor. Iğdırlı hemşehrilerimiz Bimeks’i eskiden beri tanıyor olmalı ki sabahın erken saatlerinden mağazamıza teveccüh gösterdiler, geldiler. Bizim güler yüzle, iyi fiyatla hizmet ettiğimiz biliyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum. Mağazamız Iğdır’a tüm Türkiye’ye hayırlı uğurlu olsun” dedi.