• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 10 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 12 °C
  • Adana : 13 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 10 °C
KAYSERİ'DE EMNİYET'E BOMBALI SALDIRI
Açlık sınırı asgari ücrete fark attı
Polis 2. aracın peşinde !
Terörist kamerasından PKK kampı
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Binlerce faili meçhul de PKK izi !

Binlerce faili meçhul de PKK izi !
Faili meçhul cinayet ve kayıp olaylarıyla ilgili başlatılan soruşturma, terör örgütü PKK'nın iç infazlarına uzandı.
02 Şubat 2012 / 08:12

 Özel yetkili savcılar, Ergenekon ve JİTEM gibi yapıların işlediği cinayetleri araştırırken, terör örgütü PKK'nın kendi içinde binlerce kişiyi öldürüp faili meçhul bıraktığını tespit etti.

11 bin faili meçhul dosyayı tek tek inceleyen savcılar, bu dosyalardan 8 bine yakınının terör örgütü mensuplarına ait olduğunu belirledi.

Konuyla ilgili ilk kez soruşturma başlatan savcılar, örgütten kaçmak isterken yakalanan, 'ajan' ilan edilip öldürülen, namaz kıldığı ya da potansiyel tehlike olarak görüldüğü için infaz edilen binlerce kişinin akıbetini mercek altına aldı.

Eski örgüt mensuplarının ifadesine başvuracak olan savcılar, terör örgütü PKK'yı eleştirdiği için 'hain' ilan edilen Selim Çürükkaya ve Nizamettin Taş gibi isimlere ulaşmayı planlıyor.

Ayrıca Kemal Burkay, İbrahim Güçlü, Mehmet Şener, Şemdin Sakık, Hüseyin Yıldırım, Can Yüce ve Halil Ataç gibi isimlerle de görüşüleceği öğrenildi.

Alınan bilgilere göre savcılar, çocukları öldürülen ailelere de ulaştı.

Müşteki olanların isimleri gizli tutuluyor.

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK, AİLELERE YALAN SÖYLEMİŞ

Uzun süredir örgütün iç infazlarıyla ilgili çalışma yürüten savcılar, çocukları dağ kadrosundayken örgüt tarafından öldürülen yüzlerce aileye ulaştı. Ailelerden çocuklarının akıbeti hakkında bilgi alan savcılık, terör örgütü PKK'nın birçok aileye yalan söylediğini ortaya çıkardı. Ailelerin büyük kısmı çocuklarının cesetlerini görmediklerini, örgütün kendilerine haber göndererek, evlatlarının ölümüyle ilgili 'intihar', 'mayın kazası', 'kaza kurşunu', 'kalp krizi', 'suda boğulma', 'yıldırım çarpması', 'kayadan düşme' ya da 'güvenlik güçleri ile girdikleri çatışmalarda ölme' gibi bilgi verdiğini söyledi. Bazı aileler ise savcıya çocuklarının örgüt tarafından infaz edildiği duyumunu aldıklarını anlattı.

1465
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere 3 yorum yapıldı.
  • terör vahsetimisafir02 Şubat 2012 Perşembe 12:37

    terör ve uzantilari her tür vahset vahsettende vahset kan ölüm cigliklari yakip yikmak zulüm yapamaktan uygulamaktan görmekten baska birsey bilmeyen hasta kisilerden hasta yaratiklardan olusmaktadir ve bu hastalik o derece ileridirki bu insana yakismaz vahsetleri yapmaktan zevk alan ve basari sayan bir bir hastaligin ilerleyis boyutudur.bu terör laneti icinde bulunanlar daha ne seytani seyler yapmislardir akla hayale gelmez seyler arastirilsin neler cikacak neler...

    BeğendimBeğenmedim
  • Tencere dibin kara benimki senden kara !misafir02 Şubat 2012 Perşembe 11:17

    Dogu ve güneydoguda islenen 17 bin (faili devlet) cinayetin üstünü örtmek icin cözüm bulundu desenize ! Eminim Roboski katliaminida pkk kendi F16 lariyla yapmistir :))
    Devlet önce isledigi cinayetlerin hesabini vermeli, her yil kislalarda süpheli ölen yada öldürülen yüzlerce askerin hesabini vermeli ?!!!

    BeğendimBeğenmedim
  • Şehitler?misafir02 Şubat 2012 Perşembe 10:10

    Binlerce şehitimizin faili mechulken veyahut failleri af ediliyorken biz teröristlerin failini arıyoruz ne süper zeki bir durum

    BeğendimBeğenmedim
MANŞETLER
Köprüyü uzmanlar incelendi !Dünyanın en şaşırtıcı 7 deniz canlısıKaza sonucu keşfedilen icatlarYanlış uygulama sizi sakat bırakabilir !Saç dökülmesine karşı kesin çözümTTNET, YALIN NETLİMİTSİZ PAKETO balkonlarda çocuklar vardı...İran'dan şok İNCİL açıklamasıEgemen Bağış: Oğlum bak git !Yiğit Bulut'un yeni işi belli oldu
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim