Bir gecede 3 intihar

Bir gecede 3 intihar

Kocaeli’nde bir gecede yaşları 18, 23 ve 26 olan 3 genç intihar etti.

Kocaeli’nde aynı gece yaşları 18, 23 ve 26 olan 3 gençten 2’si kendini asarak, biri de balkondan atlayarak intihar etti. Gençlerden 2’si hayatını kaybetti.

Kocaeli’nin Derince ve İzmit ilçelerinde meydana gelen 3 ayrı olayda Selen Bıçakçı (18), Emrah Bağcıer (23) ve Berna Işık (26) adlı 3 genç evlerinde intihar etti. İntihar nedenleri anlaşılamazken, evinin balkonundan atlayarak intihar eden Selen Bıçakçı yaralı olarak tedavi altına alındı. Kendilerini iple asan Emrah Bağcıer ve Berna Işık ise kurtarılamadı. 6 çocuklu ailenin en büyüğü olan Bağcıer’in 8 aylık nişanlı olduğu öğrenildi.

SEVGİLİSİNİ ARADI, ARDINDAN KENDİNİ ASTI
Çenedağ Mahallesi Tezler Sokak’ta akşam 20.30’da meydana gelen olayda ise Berna Işık (26), gündüz saatlerinde tartıştığı sevgilisi Erdal K.’yi arayarak intihar edeceğini söyledi. Bir müddet erkek arkadaşıyla konuşan Berna Işık, daha sonra telefonu kapattı. Sevgilisini ikna edemeyen Erdal K. hemen 112 ekiplerine haber vererek kız arkadaşının evine doğru yola çıktı. Kısa sürede eve gelen Erdal K., beraberindeki polis ve 112 ekipleri zili çalmalarına rağmen cevap alamayınca dairenin penceresini kırarak eve girdi. Eve giren ekipler ve Berna Işık’ın erkek arkadaşı, genç kızı odasında iple asılı halde buldu.
Sağlık ekiplerince yapılan incelemede genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi.

EVİN BODRUMUNDA KENDİNİ ASTI
Derince’de meydana gelen olayın hemen ardından saat 21.00’de, İzmit Hacıhızır Mahallesi Bahariye Caddesi Yılmaz Böcek Apartmanı’nda ailesiyle oturan Emrah Bağcıer, kız kardeşine evin bodrumuna indiğini söyleyerek evden çıktı. Uzun süre geçmesine rağmen Emrah Bağcıer geri dönmeyince kız kardeşi bodrum katına indi. Bodrum katının kapısını açtığında ağabeyini ipe asılı olarak gören Bağcıer’in kardeşi, ailesine ve polise haber verdi. Ailesinin gelmesiyle asılı olduğu yerden indirilen Bağcıer’in öldüğü anlaşıldı.

BALKONDAN ATLADI, OTOMOBİLİN ÜZERİNE DÜŞTÜ
İzmit Körfez Mahallesi Faruk Şıkkibar Sokak’ta bulunan evinde bunalıma giren Selen Bıçakçı, saat 01.30’da evinin balkonuna çıkarak kendini boşluğa bıraktı. 3. kattan kendini aşağıya bırakan genç kız, şans eseri bina önünde bulunan bir aracın kaputuna çarparak yere düştü. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Kocaeli Devlet Hastanesi’ne sevk edilen genç kızın vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu ve tedavi altına alındığı öğrenildi.
İntihar ederek hayatını kaybeden Emrah Bağcıer ve Berna Işık’ın cenazeleri yapılan otopsinin ardından İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırdı. Polis her 3 olayın neden gerçekleştiği hakkında soruşturma başlattı.