Bir günlük bebeği öldürdüler !

Bir günlük bebeği öldürdüler !

Balıkesir'de bir günlük bebeği annesinin öldürdüğü iddia edildi.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, 14 Ocak'ta doğan bebeği bir günlükken yastıkla boğup öldürerek cesedini denize attıkları iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Toplum Sağlığı Merkezi görevlileri, 14 Ocak'ta ilçede özel bir hastanede dünyaya getirdiği erkek bebeğin aşılarını yaptırmadığını belirledikleri E.Ö'nün (21) Paşabayır Mahallesi'ndeki evine gitti.

Yüksekokul öğrencisi olan E.Ö, sağlık görevlilerine yaklaşık 3,5 ay önce doğan bebeğinin bir parkta bankın üzerinden kaçırıldığını söyledi. E.Ö'nün ifadeleri ve davranışlarından şüphelenen görevliler, ilgili makamlara haber verdi.

Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığının açtığı soruşturma kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı. Soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, E.Ö. ile olaya karıştığı belirlenen K.Ö'yü gözaltına aldı.

Şüphelilerin, hastaneden eve geldikten sonra bir günlük bebeği yastıkla boğup öldürdükleri, cesedini çantaya koyduktan sonra sahile gidip mendirekten denize attıkları ileri sürüldü.

Söz konusu bebek cesedinin bulunması için Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı dalgıçlar tarafından denizde aramalara başlandı.

E.Ö. ve K.Ö'nün, yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Etiketler ölüm bebek iddia