Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim
- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 10 °C
- İstanbul : 15 °C
- İzmir : 12 °C
- Adana : 13 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 10 °C
Bir milyon adet taklit ürüne el konuldu
İSTANBUL İstanbul'da bazı mağaza ve depolara düzenlenen operasyonlarda yaklaşık bir milyon adet taklit ayakkabı ve kıyafete el konulduğu öğrenildi.
11.02.2012 20:07
İSTANBUL İstanbul'da bazı mağaza ve depolara düzenlenen operasyonlarda yaklaşık bir milyon adet taklit ayakkabı ve kıyafete el konulduğu öğrenildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince, ilçe emniyet müdürlükleri ve çevik kuvvet ekiplerinin de desteğiyle, ünlü markaların taklitlerini üreterek piyasaya sürdüğü iddia edilen gruba yönelik düzenlenen operasyonda, yaklaşık 1 milyon adet ayakkabı, kazak, pantolon ve cekete el konuldu.
El konulan taklit ürünler, kamyonlara yüklenerek İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürüldü.
Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilere ait olduğu bildirilen ve haksız kazançla satın alındığı düşünülen lüks cip ve otomobiller de emniyete getirildi.
159
Günün Popüler Haberleri
MANŞETLER
FIRSATLAR
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
Foto-Galeriler
YAZARLAR








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi














































Bu habere ilk yorum yapan siz olun.