Bir öyle, bir böyle

Bir öyle, bir böyle

Aşkın “bir öyle bir böyle” halleri tiyatroseverlerle buluştu…

Başrollerini başarılı oyuncular Merve Sevi ve Sertaç Ataç’ın paylaştığı “Bir Öyle Bir Böyle” adlı tiyatro oyunu Beylikdüzü halkıyla buluştu. Aşkın komik hallerinin ustalıkla sahnelendiği oyun, izleyenleri kahkahaya boğdu.

Hayatın içinden bir hikâye ile Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde sahne alan “Bir Öyle Bir Böyle” adlı tiyatro oyunu, izleyenlerin günlük yaşamda karşısına çıkan olayları da komik bir dille aktardı. Barbaros Uzunöner’in yazıp yönettiği tiyatro, bir ilişkinin çocukluktan ölünceye kadar olan evrelerini, zamanla değişen davranışlarla aldığı şekli, öteki dünyada biten bir akışla anlattı.

İlişkilerin Her Evresi Hayatın İçinde

Bir ilişki içerisinde çocukluk, ergenlik, gençlik, olgunluk ve yaşlılık dönemlerindeki kadın erkek arasında geçenleri esprili bir dille anlatan oyuncular, izleyenleri kahkahaya boğdu. Herkesin kendinden bir şeyler bulduğu oyunda, oyuncular Merve Sevi ve Sertaç Ataç mizahın tadını izleyenlere yaptıkları skeçlerle kademe kademe yaşattı.

Oyunun sonunda salonu dolduran tiyatro severlerden yoğun alkış alan oyunculara teşekkür eden Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı ve Kültür Sanat Koordinatörü Erhan Bayladı ise, oyunculara gecenin anısına çiçek takdim etti.