Bisikletine Minibüs Çarpan 7 Yaşındaki Çocuk Öldü

Bisikletine Minibüs Çarpan 7 Yaşındaki Çocuk Öldü

BARTIN'ın Yanaz Köyü'nde 7 yaşındaki Resul Karadere, bisikletiyle evine giderken işçi servisinin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

BARTIN'ın Yanaz Köyü'nde 7 yaşındaki Resul Karadere, bisikletiyle evine giderken işçi servisinin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Karadere, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Kaza, dün akşam saatlerinde meydana geldi. İlkokul 2'nci sınıf öğrencisi Resul Karadere, annesi Gülçin Karadere ile komşu ziyaretinden eve dönerken bisiklete bindi. Annesinin yanında yol kenarında bisikletiyle ilerleyen Resul Karadere'ye, karşıdan gelen 31 yaşındaki Ömer Bayram yönetimindeki 74 BD 007 plakalı minibüs çarptı. Ağır yaralanan Resul Karadere, çağrılan ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne sevk edilen Resul Karadere, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

KAZADAN SONRA KAÇTI

Organize Sanayi Bölgesi'ne işçileri almaya giderken çarptığı Resul Karadere'nin ölümüne yol açan sürücü Ömer Bayram, kazadan sonra kaçtı. Bayram, 6 saat sonra jandarma ekipleri tarafından Aydınlar Köyü'nde yakalandı. Köylülerin kendisini linç etmesinden korkarak kaçtığını söyleyen Bayram, ifadesinden sonra adliyeye sevk edildi.

'NE OLUR ONU GÖTÜRMEYİN'

Resul Karadere'nin cenazesi Yanaz Köyü'nde toprağa verildi. Gözünün önünde meydana gelen kazada oğlunu kaybeden Gülçin Karadere, evin önünde helallik alınması sırasında eşi Hayrettin Karadere ile birlikte gözyaşlarına boğuldu. Gülçin Karadere, camiye götürülen oğlunun tabutunun arkasından, "Onu almayın. Ne olur onu götürmeyin. Ben ona bir şey olmasın diye kapalı kapılar ardında büyüttüm. Allahım bana sabır ver diyerek" ağladı. Resul Karadere'nin cenazesi, öğlen kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Doğan Haber Ajansı