BlackBerry'den iPhone'unu getirene para

BlackBerry'den iPhone'unu getirene para
Güncelleme:

Kanadalı teknoloji devi BlackBerry iPhone'dan vazgeçip kendi telefonunu kullanacaklara para ödeyecek.

Yıllar boyu geniş qwerty klavyeli cihazları ile beğeni kazanan Blackberry, son yıllarda Androidv e Windows Phone'un gelişmesiyle büyükd üşüşler yaşamıştı. Akıllı telefon piyasasında rakipleriyle başa çıkamayan BlackBerry, telefon satışında ilginç bir yönteme başvurdu.

BlackBerry yeni başlattığı kampanya ile son çıkardığı Passaport ve diğer modellerine kullanıcı kazandırmak için iPhone'unu getiren BlackBerry kullanıcılarına belli oranda indirim sağlayarak bir miktar para ödüyor.

iPHONE'UNU GETİRENE 550 DOLAR

Kampanya kapsamında iPhone 4S, 5C, 5S ve iPhone 6 sahiplerine, telefonlarını teslim etmeleri halinde 550 dolara kadar ödeme yapılıyor. Bunun için kullanıcının bir BlackBerry Passport satın aldığını ispatlaması gerekiyor. Kampanyaya katılma ehliyetine sahip olanlara ödemeleri, Visa ön ödemeli kart üzerinden yapılıyor. SadeceABD ve Kanada'da sunulan teklif, 1 Aralık'tan önümüzdeki sene 13 Şubat'a kadar geçerli olacak.

MOBİL GÜVENLİĞE ÖNEM VERİYORDU

BlackBerry daha önce akıllı telefon piyasasındaki gerilemesinin ardından mobil güvenlik alanına yönelerek Samsung'la anlaşmıştı. Anlaşmaya göre BlackBerry Samsung'a mobil kullanım yazılımları geliştirecek. BlackBerry ekonomik anlamladaki açığını buradan elde edeceği gelirle karşılamak istiyor.