Bodrumspor Şampiyonluğa Koşuyor

Bodrumspor Şampiyonluğa Koşuyor

B.B. Bodrumspor Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grup’ta İzmirspor’dan aldığı 3 puan ile şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.İzmir Yeşilyurt Sahası’nda oynanan mücadeleyi B.B. Bodrumspor 3-1 kazanarak şampi...

B.B. Bodrumspor Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grup’ta İzmirspor’dan aldığı 3 puan ile şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

İzmir Yeşilyurt Sahası’nda oynanan mücadeleyi B.B. Bodrumspor 3-1 kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir üç puan alarak namağlup liderliğini sürdürdü. Yağmurlu bir havada oynanan mücadelede dakikalar 19’u gösterdiğinde İbrahim Selen’in ceza sahası dışından vurduğu şut ağlarla buluştu ve B.B. Bodrumspor 1-0 öne geçti. İlk yarının bundan sonraki dakikalarında da B.B. Bodrumspor ve İzmirspor ortada bir oyun sergileyince ilk 45 dakika B.B. Bodrumspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon’un da izlediği karşılaşmanın İkinci yarısına her iki takımda hırslı bir şekilde başlarken, dakikalar 54’ü gösterdiğinde İbrahim Selen, B.B. Bodrumspor’un ve kendisinin ikinci golünü kaydetti. 2-0 geriye düşen İzmirspor yediği golden sonra ataklarını sıklaştırarak dakika 58’de durumu 2-1’e taşıdı. Beraberlik golü için B.B. Bodrumspor kalesine yüklenen İzmirspor başarılı olamayınca sahneye B.B. Bodrumsporlu Gökay Yiğit çıktı. Dakikalar 85’i gösterdiğinde Gökay Yiğit’in attığı 3’üncü gol skoru belirlemiş oldu.

Aldığı bu sonuçla puanını 50’ye çıkartan B.B. Bodrumspor önümüzdeki hafta Bodrum Şehir Stadı’nda Uşak takımlarından Selvioğluspor’u konuk edecek.