Boğazda öğretmenler günü kutlaması

Boğazda öğretmenler günü kutlaması

Sarıyer Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında öğretmenlere boğazda tekne turu keyfi yaşattı.

Sarıyer Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi(SAGEM), Gündüz Bakım Evleri, Halk Eğitim Merkezi’nde ve belediyenin açtığı kurslarda görev yapan öğretmenler bu özel günde dolayısıya eğlenip boğazın serin sularında güzel bir akşam yaşadılar.

“Çok kısa sürede 3 SAGEM daha açacağız”

Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmak için mikrofona davet edilen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, eğitim alanında yapılmasını hedeflediği yeni çalışmaların müjdesini verdi. Başkan Genç; “Sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Elimizdeki olanakları çocuklarımız için kullanıyoruz. Şunu hep söylüyorum; bizim çocukken isteyipte yapamadıklarımızı çocuklarımıza vermeye çalışıyorum. Ayağı yere bastığında kimsenin deviremeyeceği özgüveni olan yurttaşlar yetiştirmek bizim boynumuzun borcu,sizlerinde önemli görevidir. Sarıyer’de eğitim alanında çok önemli çalışmalar yapıyoruz ve devamını getirmek zorundayız.Çok kısa sürede 3 SAGEM daha açacağız. Her mahallede okul öncesi eğitim yeri açmak hedefimiz. Dünyaya gerçekten liderliği ve hatta öğretmenliği öğreten Gazi Mustafa Kemal’in çizmiş olduğu yolun en doğru yol olduğunu benimsemiş olarak bu işi sonuna kadar götürmek zorunda olduğumuzu bilmek zorundayız” diye konuştu.

Sanatçı Suat Erdem ve eşinin birbirinden güzel şarkılarılarıyla gönüllerince eğlenen öğretmenler, kendilerine bu güzel geceyi yaşatan Sarıyer Belediyesi’ne teşekkür etti.

Tekne turuna, Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, meclis üyeleri, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Nüvit Demircan,İtü Geliştirme Vakfı Okulları Özel Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü D. Selçuk Dereci ve bir çok eğitimci katıldı.