Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri

Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri'nde, Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, "yılın en iyi antrenörü" seçildi

İSTANBUL (AA) - Boğaziçi Üniversitesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri'nde, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, "yılın en iyi antrenörü" seçildi. 

Ödüller, Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs'teki Albert Long Hall'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 

"Yılın en iyi antrenörü" ödülüne layık görülen Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, ödülü alırken yaptığı konuşmada, Boğaziçi Üniversitesi'ne misafir olmaktan onur duyduğunu söyledi.  

Bilic, "Bu ödülü almak Beşiktaş ailesi olarak bizi gururlandırıyor. Böyle değerli bir kurumun bizi ödüllendirmesi mutluluk veriyor. Herkese iyi yıllar diliyorum" diye konuştu. 

Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı da "yılın en iyi takımı" ödülüne layık görüldü. 

Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri'nde ödül alanlar şu şekilde:

- Yılın en iyi bireysel sporcusu: İpek Soylu

- Yılın en iyi yöneticisi: Turgay Demirel

- Yılın en iyi basketbol oyuncusu: Işıl Alben

- Yılın en iyi voleybol oyuncusu: Naz Aydemir Akyol

- Yılın en iyi çıkış yapan takımı: Pınar Karşıyaka

- Yılın en iyi çıkış yapan sporcusu: Cedi Osman

- Sporcu Kardeşliği Ödülleri: Ferhat Arıcan (Milli cimnastikçi), Doruk Davran (Zihinsel engelli milli yüzücü), Elif Jale Yeşilırmak (Milli güreşçi), Zeynep Batar (Beden eğitimi antrenörü), Fenerbahçe Genç Atletizm Takımı, 18 ve 20 Yaş Altı Basketbol Milli Takımları, Serap Özçelik (Milli karateci), Enes Erkan (Milli karateci), Öznur Yılmazer (Görme engelli milli atlet) 

- Yaşam boyu başarı ödülü: Yalçın Granit