Boğazın Sultanları dayanışma gecesinde

Boğazın Sultanları dayanışma gecesinde

Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Liglerin başlamasına bir hafta kala dayanışma gecesinde bir araya geldi.

Dört yıldır süper ligte mücadele eden Sarıyer Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, yenilenen kadrosu ve teknik heyetiyle Sarıyerlilere ve basına tanıtıldı.
 
Düzenlenen gecede takım antrenörü Gökhan Edvan, Kulüp Başkanı Semra Kartal ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç birer konuşma yaptı. Takımın baş antrenörü Gökhan Edvan yaptığı konuşmada: “Dünyanın üç önemli liginden birinde oynuyoruz. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Hedefimiz seneye Avrupa Kupalarına katılmak. Önümüzde heyecanli bir lig var. Tüm Sarıyerlileri maçlarımıza bekliyoruz” dedi.
 
Gökhan Edvan’dan sonra söz alan Kulüp Başkanı Semra Kartal, sosyal sorumluluk projesinden süper lige yükselen bir takım oluşturduklarını ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Çalışmalarımızın en büyük etkisi spor kültürü oluşturup yaşatmamızdır. Bizim için önemli olan bu” dedi.

Hedeflerinin daha fazla profesyonel sporcu yetiştirmek ve milli takımlara oyuncu verebilmek olduğunu belirten Semra Kartal, 1. Ligte mücadele ederken 2. Ligte bir takımı daha bulunan  iki takımdan biri olduklarını, bunun için de ayrıca gurur duyduklarını söyledi.
 
En son konuşmacı olarak söz alan Belediye Başkanı Şükrü Genç ise çok uzun zaman önce başladıkları maratonda, amatör ligten Süper Lige yükselen bu büyük başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. Böyle bir gecede olmaktan mutluluk duyduğunu, hedeflerinin Avrupa Kupaları olduğunu belirterek tüm sporseverleri ve Sarıyerlileri Kadın Voleybol Takımının maçlarına davet etti.