Bolu 2. Komando Tugayı Kapılarını Lise Öğrencilerine Açtı

Bolu 2. Komando Tugayı Kapılarını Lise Öğrencilerine Açtı

Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi kapılarını lise öğrencilerine açtı. Komandoların eğitimlerini ve kullandıkları askeri malzemeleri izleyen öğrencilere hediyeler de verildi.

- Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi kapılarını lise öğrencilerine açtı. Komandoların eğitimlerini ve kullandıkları askeri malzemeleri izleyen öğrencilere hediyeler de verildi.

Terör örgütü PKK’nın korkulu rüyası olan Bolu 2.Komando Tugay Komutanlığı, Cumhuriyet Bayramı öncesi öğrencilere kapılarını açtı. Mimar İzzet Baysal Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden gelen yaklaşık 50 öğrenciye ilk olarak temsili tugay şehitliği ve tugay müzesi gezdirildi. Daha sonra spor salonuna geçen öğrenciler, komandoların operasyonlarda kullandıkları silah ve teçhizatları incelediler. Lise öğrencilerin bilgilendirilmesi amacıyla başta uçaksavarlar ve tanksavarlar olmak üzere roketatar, havan, piyade silahları, dürbünler ve saldırılara karşı alınan önlemler anlatıldı.

Görevli subaylar, öğretmenleri ile birlikte Tugay Komutanlığı’na gelen öğrencilere merak ettikleri soruların cevabını verdiler. Öğle vakti geldiğinde öğrencilere yemek ikramı yapılırken, daha sonra Bolu 2. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer, öğrencilerle bir araya geldi. Tuğgeneral İsmail Güneşer, öğrencilere ve öğretmenlere hediyelerini takdim etti. Hediye takdiminden sonra komando heykeli önünde fotoğraf çektiren öğrenciler, daha sonra dağcı komandoların nasıl eğitim yaptıklarını izledi. Komandolar, Türk bayrağı açıp ip üzerinde yürürken, dik duvarlardan da iplerle indi. Gösteriler öğrencilerin büyük beğenisini topladı.

BOLU 2. KOMANDO TUGAYI KAPILARINI LİSE ÖĞRENCİLERİNE AÇTI

BOLU 2. KOMANDO TUGAYI KAPILARINI LİSE ÖĞRENCİLERİNE AÇTI

BOLU 2. KOMANDO TUGAYI KAPILARINI LİSE ÖĞRENCİLERİNE AÇTI