Bombalı saldırıda şok ayrıntı !

Bombalı saldırıda şok ayrıntı !

Diyarbakır'daki bombalı saldırıda şok ayrıntı ortaya çıktı.

Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi’nin Dicle Bulvarı üzerinde 7’nci Kolordu Komutanlığı nizamiyesi yakınında yapılan bombalı saldırıda çok dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı.

İddialara göre Diyarbakır'da terör örgütüPKK'nın bombalı saldırısına hedef olan polisaracında terör operasyonlarında gözaltına alınan ve sağlık kontrolüne götürülen 7 kişi de bulunuyordu. 7 terör şüphelisinin rapor için hastaneye götürüldüğü, bu sırada patlamanın gerçekleştiği belirtiliyor. Söz konusu 7 kişinin de yaralılar arasında olduğu iddia ediliyor.

ACI HABER GELDİ

Anadolu Ajansı'nın geçtiği habere göre hain saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, aralarında polislerin de bulunduğu 22 kişi yaralandı. 

Patlamanın şiddetiyle polis servis aracının yanı sıra çevredeki binalar ve araçlar hasar gördü. Saldırının bomba yüklü araçla gerçekleştirildiği belirtiliyor. 

Kentte son birkaç gün içinde düzenlenen terör operasyonlarında çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Bugün hastaneye götürülenlerin ise kimler olduğu net olarak bilinmiyor.

SALDIRIYLA İLGİLİ ÇARPICI DETAY !

Diyarbakır'daki saldırıda öğrencilerin patlamadan 2 saat önce okuldan ayrılması facianın büyümesini önledi.

Öğrencilerin patlamadan yaklaşık 2 saat önce okuldan ayrıldığı, bunun  da facianın büyümesini önlediği bildirildi.  Patlamanın şiddetiyle yolda çukur oluşurken, okul binası ile çevredeki  çok sayıda bina ve araç hasar gördü.

Polis ekiplerince olay yerinde inceleme sürerken, Dicle Bulvarı  ulaşıma kapatıldı.  Güvenlik güçlerince teröristlerin yakalanması için çevrede operasyon  başlatıldı.