Bonus’tan MTV Ödeme Avantajı

Bonus’tan MTV Ödeme Avantajı

Tüm araç sahiplerinin ödeme düzeninin içinde bulunan MTV, yani Motorlu Taşıtla Vergisi’nin ilk ödeme zamanı geldi.

Her yıl Ocak ve temmuz aylarında iki kere ödenen verginin son ödeme günü ise, 31 Ocak’tır. Temmuz ayındaki verginin son ödeme tarihi de 31 Temmuz olarak belirlenmiştir.

MTV ödeme tutarı sabit değildir. Her aracın modeline ve türüne göre ödenmesi gereken vergi miktarı da değişmektedir. Bunun analizini internet üzerinden yaparak ödeyeceğiniz vergi bedelini tespit edebilirsiniz. Gelir İdaresi Başkanlığı’nın resmi internet sitesinden bu konuda destek alabilirsiniz.

Motorlu Taşıtlar Vergisinin ödenmesi zorunludur. Ancak bazen ödeme konusunda zorluklar yaşamanız mümkün olabilir. İşte, bu durumda da Garanti size destek olacaktır. Bonus kredi kartı kullanıyorsanız, en zor anınızda bile verginizi kolaylıkla ödeyebilirsiniz. Ödemenizi Alo Garanti, Garanti Cep Şubesi, Garanti İnternet Şubesi, Garanti şubelerinde bulunan kiosk cihazları ya da Gelir İdaresi Başkanlığı’nın internet sitesinden yapacaksanız, Bonus kullanabilirsiniz. Böylece kartınız sayesinde verginizi 3 taksit halinde ödeyebilirsiniz.

Bonus kredi kartı sadece verginizi taksitle ödeme avantajı sağlamaz. Aynı zamanda nakit ihtiyaçlarınıza da destek olur. Herhangi bir prosedür ya da formaliteye gerek kalmadan, nakit avans alabilirsiniz. Geri ödemesini ise, uygun faizlerle ve dilediğiniz süre taksitle ödeyebilirsiniz. Bonus kredi kartı almak için tıklayın: https://www.bonus.com.tr/

Motorlu Taşıtlar Vergisi gibi tüm ihtiyaçlarınızı Garanti ile iş birliği yaparak halledebilirsiniz. Siz, zamanı gelince tüm ödemelerinizi rahatlıkla yapabilesiniz ve sıkıntı yaşamayasınız diye Garanti her zaman yanınızda!