Boşanmanın cezası penseli işkence

Boşanmanın cezası penseli işkence

Çocuklarını alıp eşini terkeden kadın öfkeli kocasının dehşet veren işkencesine maruz kaldı.

Şiddete dayanamayıp, 2 çocuğuyla birlikte evi terk eden ve boşanma davası açan kadın, kocasının saldırısına uğradı. Öfkeli koca, boşanma davasından vazgeçiremediği kadının etlerini penseyle sıktı.

Samsun'un Asarcık ilçesinde Dursune Alıcı (38), kendisine sürekli şiddet uyguladığını öne sürdüğü 20 yıllık eşi Üstün Alıcı’yı (41), 2 çocuğunu da yanına alarak terk etti. Üstün Alıcı önceki akşam, Canik ilçesine taşınan Dursune Alıcı’nın evine gidip konuşmak istediğini söyledi.

1.20120130073723.jpg Eşinin boşanma davasından vazgeçmesini ve eve dönmesini isteyen Üstün Alıcı, teklifin kabul edilmemesi üzerine çılgına döndü. Üstün Alıcı, eline geçirdiği pense ile eşinin kafasına birkaç kez vurdu, ardından da aynı pense ile kadının vücudunun çeşitli yerlerinden etlerini sıkarak eziyet etti. Dursune Alıcı’nın bağırıp yardım istemesi üzerine komşuları polisi aradı. Kısa sürede gelen polis, kadını hastaneye kaldırırken Üstün Alıcı kaçtı.

Dayanacak gücüm kalmadı

Tedavi altına alınan Dursune Alıcı, eşinin sürekli kendisine şiddet uyguladığını belirterek şunları anlattı: “Bugüne kadar çocuklarım için ses çıkarmadım. Ama artık dayanacak gücüm kalmadı ve boşanma davası açarak evi terk ettim. Evime gelip barışmak istedi. Kabul etmeyince, nereden bulduğunu bilmiyorum pense ile bana vurup, etimi sıktı.”