Böyle evlat olmaz olsun !

Böyle evlat olmaz olsun !

Parası için babasını öldüren kadın, cesedi kocasıyla parçalara ayırıp gömmüş.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde iki yıl önce kaybolduğu öne sürülen 78 yaşındaki Rıdvan Baskı'nın, kızı 44 yaşındaki Vildan Bozkurt yapılan teknik takip sonucu gözaltına alındığında babasını bankadaki parası için yastıkla boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Cinayetten sonra eşi ile birlikte babasının cesedini barçalara bölüp toprağa gömdüklerini açıklayan Vildan Bozkurt ile eşi Aykut Bozkurt tutuklandı. Polis çiftin gömdüklerini söylediği yerde yaptığı aramada bulunamayan Rıdvan Baskı'nın cesedine ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.

UYURKEN BABASINI YASTIKBA BOĞDU

Mudanya'da Yenimahalle'de oturan emeklisi Rıdvan Baskı, 12 Haziran 2011 günü ortadan kayboldu. Ailesi ve akrabalarının polise yaptığı başvuru sonucu Rıdvan Baskı tüm aramalara rağmen bulunamadı. Konu ile ilgili savcının talimatı üzerine polis, ikinci eşinden de ayrı yaşayan Rıdvan Baskı'nın kızı Vildan Bozkurt ile damadı Aykut Bozkurt ve torunu P.B.'yi teknik takibe aldı. Şüpheli hareketleri ve yaptıkları telefon görüşmesi sonucu Vildan Bozkurt gözaltına alındı. Yapılan sorgulamasında Vildan Bozkurt, annesinin ölümünden sonra yalnız yaşayan ve bankada 40 bin lira parasının olduğunu bildiğini babasını, bankaya kredi kartı borcunun artması nedeniyle uyurken yastık ile boğduğunu itiraf etti.

EŞİ İLE CESEDİ PARÇALAYIP GÖMDÜ

Vildan Bozkurt, cinayet sonra Bursa'dan çağırdığı eşi Aykut Bozkurt ile babasının cesedini balta ile parçalayıp poşetlere koyduklarını bildirdi. Vildan Bozkurt, ardından kiraladıkları bir otomobille eşiyle birlikte babasının parçalarını Bilecik'in Kozpınar Köyü'nde ormanlık alana gömdükelrini anlattı.

Polis bunun üzerine Vildan Bozkurt'un eşi Aykut Bozkurt'la birlikte çiftin kızları 18 yaşındaki P.B.'yi gözaltına aldı. P.B. polis tarafından ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Vildan ve Aykut Bozkurt çifti cesedin gömüldüğü belirtilen Bilecik'in Bozöyük İlçesi'ne bağlı Kozpınak Köyü'ne getirildi. Burada yapılan aramada cesede ulaşılamadı.

Sorgulamaları tamamlanan Vildan ve Aykut Bozkurt, "Adam öldürmek" suçundan bugün çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.