Bozdağ: “Siyasi Partilerin Vaatleri Yalan Rüzgarına Döndü”

Bozdağ: “Siyasi Partilerin Vaatleri Yalan Rüzgarına Döndü”

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 7 Haziran seçimlerinin vaat yarışına dönmüş seçimler olduğunu savunarak, "Siyasi partilerin vaatleri yalan rüzgarına...

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 7 Haziran seçimlerinin vaat yarışına dönmüş seçimler olduğunu savunarak, "Siyasi partilerin vaatleri yalan rüzgarına döndü" dedi.

Tokat'ın Zile ilçesinde düzenlenen programa katılmak üzere gelen Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ilçe girişinde karşılandı. Bozdağ, ilçe kapalı spor salonunda düzenlenen programda AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, AK Parti Milletvekili Adayı Celil Göçer ile Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel'in konuşmasının ardından partililere seslendi. Zile'de düzenlenen programın ardından Turhal ilçesine geçen Bozdağ, Turhal Yozgatlılar Derneği'nin "Birlik ve Beraberlik" yemeğine katıldı.

"7 HAZİRAN SEÇİMLERİ VAAT YARIŞINA DÖNDÜ"

Yemeğin ardından Cumhuriyet Mahallesi'nde düzenlenen miting programına katılan Bozdağ, yağmur altında vatandaşa seslendi. 7 Haziran seçimleri vaat yarışına dönmüş seçimler olduğunu belirten Bozdağ, "Bugüne kadar Türkiye onca seçim yaşadı ama hiçbir seçim bu kadar vaat yarışına sahne olmadı. Siyasi partilerin vaatleri yalan rüzgarına döndü. Adeta vaat sınırını aşıp palavra sıkma yarışına döndü. Şimdi Sayın Kılıçdaroğlu şunları, şunları veririm diyor. Bahçeli ben daha fazlasını vereceğim, Demirtaş ben daha fazlasını vereceğim. Tencereci tavacı Haydar o daha fazlasını verecek. Herkes bir yarışa girdi. Değerli kardeşlerim ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Bu CHP, MHP Türkiye iktidar oldular mı? MHP 1999-2000 yıllarında koalisyon ortağı idi, CHP zihniyeti 1999'dan 2002'ye kadar DSP, SHP, CHP adı ile Türkiye'nin iktidarında idi. Bizden önceki 10 yılda bunların hükümeti var. 10 yıl içerisinde ne kıyametler koptu? Bunlar gibi palavra sıkanları biz geçmişte de gördük. Sayın Demirel ne dedi "1991 yılında kim ne veriyorsa 5 fazlasını vereceğim" dedi. "Herkese iki anahtar vereceğim, biri ev biri araba anahtarı" dedi. Peki Turhal'da Demirel'den ev, araba anahtarı alan bir Allah'ın kul oldu mu? Olmadı. Ama ne oldu? Onlar sizlerin evinizin, arabanızın anahtarını aldılar. 5 Nisan 1994 ekonomik krizi ile Türkiye'yi ekonomik olarak batırdılar. MHP'nin devri iktidarı da öyle. Onun için bunların vaatleri Azrail'in çocuk dağıtmasına benziyor. Demişler ki Azrail çocuk dağıtıyor. Halk ne demiş? Demiş ki Azrail'in çocuk dağıttığı nereden görülmüş? CHP'nin MHP'nin refah dağıttığı nerede görülmüş?" diye konuştu.

Kaynak: İHA