Bu Araçtan Sağ Çıktılar

Bu Araçtan Sağ Çıktılar

Gümüşhane’de bu gece yarısı meydana gelen trafik kazasında hatalı sollama yapan otomobil karşı yönden gelen diğer otomobille çarpıştı. Hurdaya dönen her iki araçta bulunanlar da kazayı hafif sıyrıklar...

Gümüşhane’de bu gece yarısı meydana gelen trafik kazasında hatalı sollama yapan otomobil karşı yönden gelen diğer otomobille çarpıştı. Hurdaya dönen her iki araçta bulunanlar da kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Edinilen bilgiye göre Gümüşhane-Bayburt Karayolu’nun Eskibağlar Mahallesi’ndeki petrol istasyonu yakınlarında saat 22.45 sıralarında meydana gelen kazada hatalı sollama yaptığı iddia edilen Y.Y yönetimindeki Bağlarbaşı istikametine giden 29 AB 055 plakalı otomobil karşı yönden halı saha maçından döndükleri öğrenilen Mustafa Şeren (43) yönetimindeki 61 HA 910 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 80 metre sürüklenen otomobilin sol iki lastiği de yerinden koparken, çarptığı otomobilde bulunan sürücü Şeren, Serkan Kayhan (30) ve Bayram Ergün (30) sıkıştıkları araçtan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ile Belediye İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak 112 Acil Servis ambulansları ile Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayın ardından kazaya sebep olduğu ifade edilen Y.Y’nin Beşiktaş maçının ardından gol sevincini yaşadığı ve kazanın ardından da aracından kaçtığı iddia edildi.

Kaza nedeniyle Bayburt-Gümüşhane-Trabzon karayolu yaklaşık yarım saat trafiğe kapandı.