Bu haberi okumadan kredi çekmeyin !

Bu haberi okumadan kredi çekmeyin !
Güncelleme:

Bir çok banka yılbaşı kredileri için birbiriyle yarışıyor.

Yeni yıl kredisi yarışı ocak ayında da devam edecek. Bir çok banka yılbaşı kredilerini ocak ortasına kadar kullanılabilir tutarken faizler yüzde 0,95 ile 1,39 arasında değişiyor.

Yeni yıl kredisi kampanyaları incelendiğinde her bankanın farklı bir avantaj sunduğu görülüyor. Türkiye İş Bankası, 5 Ocak’a kadar devam edecek kampanyasında, serbest meslek sahipleri, tüm ücretli çalışanlar ile emeklilere, aylık yüzde 0,95 faiz oranıyla 12 ay vade ve 5 bin liraya kadarkredi kullandırabiliyor. Kampanyada, ayrıca azami 50 bin lira ve 36 aya kadar kredi kullanma imkanı da sunuluyor. Vade ve kullanılan kredimiktarına bağlı olarak faiz oranı 1.16’ya varabiliyor.

Günde 10 liraya kredi

Dünya'nın haberine göre, Yapı Kredi, yılbaşında nakit ihtiyacı olan tüketicilere, yeni yıla özel masrafsız kredi kampanyasını sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen tüketiciler günde 10 TL ödeyerek masrafsız 9 bin TL Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanabiliyor. Kampanya için tüketiciler kredi başvurularını Yapı Kredi ATM’leri aracılığıyla, kredisimdi.com.tr’den veya SMS yoluyla “Bireysel( boşluk) TCKN( boşluk) Aylık net geliri” yazıp 4411’e mesaj atarak yapabiliyor.

Garanti Bankası’nda da 3 bin lira yüzde 0,95 faiz 9 ay; 10 bin TL ve 30 bin lira için yüzde 1,30 faiz ve 36 ay vadeli kredi imkanı sunuluyor. Garanti Bankası, vade ve kredi miktarına göre 15 liradan 150 liraya kadar dosya masrafı alıyor. Kampanya kapsamında, 100 bin lira ve 36 ay vadeye kadar kredi kullanılabiliyor.

Kredi almak isteyenler; Garanti Bankası şubelerinden, Garanti Bankası internet şubesinden, garanti.com.tr adresinden, 444 0 335 Tam Destek Hattı’ndan, Garanti Bankası Paramatiklerinden ve KREDİ yazıp 3390’a SMS yollayarak cep telefonlarından başvuruda bulunabiliyor.

İlk taksit 3 ay sonra

Vakıfbank 5 bin lira krediyi 12 ay yüzde 0,95; 50 bin lirayı ise 12 ve 36 ay yüzde 1,07 faizle sunarken, yine 50 bin lira kredi için 36 ay vadeli yüzde 1,13 faiz seçeneği sunuyor. VakıfBank, yaklaşan yeni yıl için düzenlediği ‘Geleneksel Yeni Yıl Kredisi’ kampanyasıyla başta emekliler, özel sektör ve kamu çalışanları olmak üzere tüm bireysel müşterilerin ihtiyaçlarını kefilsiz, formalitesiz hızlı bir şekilde karşılamak üzere yüzde 0,95’ten başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle 50 bin TL’ye kadar kredi imkanı sağlıyor.

Halkbank, aylık yüzde 0,95’ten başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle sunulan kampanya kapsamında 30 bin TL’ye kadarkredi kullandırılıyor. Esnek ödeme imkânı ile sunulan krediyi kullananlar aylık eşit taksitli, 3 ayda 1 eşit taksit ödemeli, ilk taksiti 3 ay erteleme, artan/ azalan/serbest ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyor.

9 Ocak’a kadar kullanılabilir

Finansbank ise “Bu sene ertelediğiniz tek şey kredi ödeme tarihiniz olsun” sloganıyla duyurduğu yeni yıl kredisi kapsamında, 9 Ocak’a kadar aylık yüzde 0,99 faizli krediyi şimdi alıp 3 ay sonra ödemeye başlama fırsatı veriyor. Banka, aylık yüzde 0,99 faiz oranını, 12 aya kadar vadeli 3 binlira kredi için uyguluyor. Finansbank’ın yeni yıl kredisinden yararlanmak isteyenler T.C. kimlik numaralarını 5030’a göndererek ön başvuru yapabiliyor.

DenizBank yüzde 0,93’ten başlayan faiz oranları ile “Yeni Yılın İlk Kredisi Deniz’de” kampanyasını hazırladı. Kampanya kapsamında, DenizBank müşterilerine aylık yüzde 0,93’den başlayan faiz oranlarıyla kredi imkânı sunulurken, sağlanan kredilerle ihtiyaç duyulan tüm giyim, seyahat, hediye harcamaları 36 aya varan vadelerle ödenebiliyor.

Her bankada ayrı fırsat

Odeabank da yeni yılda yeni ihtiyaçlar için 50 bin liraya kadar kredikullandırıyor. Kampanyada, 3 bin lira 36 ay için 1,39; 10 bin lira ve 30 binlira için yüzde 1,19 faizle kredi imkanı sunuluyor.

BankPozitif ’in “Yeni Yıl Kredisi” kapsamında tüketiciler; 12 ay için %1,14’ten başlayan faiz oranları ile 36 ay vade ve 50 bin TL’ye kadar dosya masrafsız, komisyonsuz, sigorta ücretsiz ve uygun geri ödeme seçenekleri ile adrese teslim ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanabilecek.

ABank ise, yeni yıla özel sunduğu bireysel ve ticari kredi fırsatında müşterilerine geri ödemede 4 ay erteleme imkanı sunuyor. Taksitli ticarikredi, ticari harcamalara ilk dönem sonundan sonra ödeme kolaylığı sunarken, banka, 36 aya kadar vadeli bireysel kredi ile yeni yılda müşterilerine destek olacak.

İş Bankası’ndan KOBİ’lere özel paket

İş Bankası KOBİ’ler için de bir yılbaşı kredi paketi hazırlamış durumda. Yeni Yıl Paketi’nde, 250 bin TL’ye kadar taksit ödemeli ticari krediimkanının yanı sıra, ücretsiz çek karnesi, şirket kredi kartlarına Maxipuan kazanma fırsatı gibi avantajlar bir arada sunuluyor. Kampanya kapsamında; 3 aya kadar ödemesiz dönemli toplam 36 aya kadar vadelikredi imkanı sunuluyor. Kredili Ticari Mevduat Hesabı, şirket kredi kartı ve POS ürünlerinden en az ikisini kullanan KOBİ’ler ise daha uygun oranlarıdan kredi kullanabiliyor.

Akbank 100 lira hediye edecek

Yılbaşı alışverişlerini Akbank kredi kartlarıyla yapanlar, 100 liraya kadar chip-para hediye kazanacaklar. Akbank Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sindel, “Aralık ayı boyunca Axess, Wings, Free kredi kartları ve Neo banka kartlarıyla 100 lira ve üzeri market, giyim, aksesuar, kozmetik, optik-saat ve elektronik sektörlerinde ikinci, dördüncü, altıncı ve sekizinci alışverişe 25’er lira ve toplamda 100 lirachip-para hediye ediyoruz“dedi.