Bu olay erkekleri çok utandırıyor !

Bu olay erkekleri çok utandırıyor !

Sipariş verdiği cinsel gücü arttırıcı hap yerine kargodan salatalık gibi ürünler çıkınca dolandırıldığını anlayan erkek utandığı için susuyor.

Dolandırıcılar bu sayede yılda 50 milyon liralık vurgun yapıyor. Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre kaçakçılıkla mücadele polisi, 2014 yılında, internet, sosyal medya, çağrı merkezleri üzerinden ve şifalı bitkiler adı altında açılan işyerlerinden “cinsel gücü artırıcı” adı altından sahte ve sağlığa zararlı hap, jel, sprey gibi ürünler satarak dolandıranlara yönelik 367 operasyon yaptı.

Baskınlarda 560 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin yüzde 90’ı mahkemece serbest bırakılırken, yüzde 10’u ise sağlığa zararlı olduğu kesinleşmiş ilaçlar sattıkları belirlenince tutuklandı.

3’Ü BİR ARADA KAHVE

Dolandırıcıların, sipariş veren kişilere sahte ilacın yanı sıra çoğu zaman “domates, salatalık, 3’ü bir arada kahve, zeytinyağı, el kremleri” gönderdikleri de belirlendi. Cinsel performans için sipariş veren ve dolandırılan kişilerin “erkeklik gururu”, “erkekliğime laf gelir”, “çevreden duyulur” korkusuyla şikâyetçi olmadığı, bunu fırsat bilen dolandırıcıların da her gün yeni bir yöntemle dolandırmaya devam ettikleri belirtildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün hazırladığı raporda, bu yöntemle dolandırıcıların yılda 50 milyon liralık vurgun yaptığı tespiti yer aldı. Ancak şikâyetçi ve mağdur bulamadıkları için yasal işlem yapma konusunda sıkıntılar yaşandığı vurgulandı.