Bu Tarz Benim'de kazanan Show TV

Bu Tarz Benim'de kazanan Show TV

Bu Tarz Benim'in eleme gecesinde Show TV ile TV8 arasında büyük kapışma yaşandı. Ratinglerde Show TV galip oldu..

Bu Tarz Benim'in eleme gecesinde Show TV ile TV8 arasında müthiş bir çarpışma yaşandı. Show TV hafta içi ratinglerde yenik düştüğü Acun Ilıcalı 'nın kanalı TV8 'den intikamını gala gecesinde aldı. Hem total hem de Ab grubunda Show TV Bu Tarz Benim 'in galibi oldu.

Bu Tarz Benim 'in yeni sezonu hatırlanacağı gibi iki kanal arasında savaş çıkartmıştı. Yapımcı firma son dakika golü atıp Show TV'deki Bu Tarz Benim 'i TV8 kanalına geçirmişti. Üç katı paraya gittiği söylenen Nur Yerlitaş ve İvana Sert'li Bu Tarz Benim ilk haftasında Show TV'yi ratinglerde ikiye katlamıştı. Ancak hafta içindeki bu tablo haftasonu eleme gecesi gelip çatınca altüst oldu.

ELEME GECESİNDE KİM BİRİNCİ?

Bu Tarz Benim savaşında Show TV eleme gecesinde iki ağır topu sahaya sürünce Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 rating yarışında geriye düştü. Bülent Ersoy ve Serdar Ortaç'ın olduğu Show TV Bu Tarz Benim eleme gecesi totalde TV8 kanalını ikiye katladı. AB grubunda ise başa baş bir savaş yaşandı ancak onun galibi de Show TV oldu. İşte Bu Tarz Benim 'in total ve AB grubundaki ratingleri.

BU TARZ BENİM TOTAL RATING (GENEL İZLEYİCİ KİTLESİ)

Genel izleyici kitlesi ratinglerini gösteren totalde Show TV'nin Bu Tarz Benim eleme gecesi 19. olurken, TV8'in eleme gecesi 26. oldu.

bu-tarz-benim-rating.jpg

BU TARZ BENİM AB GRUBU RATING (EĞİTİM SEVİYESİ YÜKSEK KESİM)

AB grubunda Show TV ile TV8 arasında kıran kırana bir savaş yaşandı. Son noktada ipi göğüsleyen Show TV oldu. Show TV eleme gecesi 14. olurken Acun Ilıcalı'nın kanalı 15. sıradan listeye girdi.

bu-tarz-benim-ab-rating.jpg