Bu Tarz Benim'e rakip geliyor !

Bu Tarz Benim'e rakip geliyor !

Finaliyle olay olan Bu Tarz Benim'e bir rakip geliyor.

Yeni yarışmanın formatı dikkat çekici. Jüri üyeleri ise sürpriz isimlerden oluşuyor. Yarışmaya katılanlar yine stilleriyle öne çıkacak olsa da bu kez maharetlerini farklı bir alanda sergilemek zorunda kalacaklar.Aldığı reytinglerle, tartışmalarıyla ve son olarak da finaliyle olay yaratan Bu Tarz Benim adlı yarışmaya bir rakip geliyor. Yarışmanın formatı biraz değişik. Stilistliğine güvenen yarışmacılar kendilerine verilen görevlere uygun olarak kıyafet dikecekler. Peki yeni 'bu tarz benim' hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak?

JÜRİDE KİMLER VAR?

Star TV'nin yeni yarışması hafta içi her gün yayınlanacak ve programda iddialı stilistler gardıropları yenileyecek.

'Patron' isimli yarışmanın jürisinde, Hakan Akkaya, Işıl Reçber ve Huban Ayşem yer alıyor.

Yarışmacıların kendilerine tanınan zamanda stilistler jürinin kendisi için verdiği görevleri yerine getirecek, ellerindeki kıyafetleri ve aksesuarları kesip, biçip dikecekler. Yarışmacılar her gün verilen sürenin bitimine kadar en iyi kıyafeti dikmeye çalışacak.

ÖDÜL 10 BİN LİRA

Jürinin karşısına çıkacak olan stilistler, hem jüri hem de gardırobun sahibinin verdiği puanlar sonucunda haftanın finalinistliğine oynayacak. Birinci ödülün sahibi oluyor. Birinci olan stilist 10.000 liralık ödülü elde edecek.

Stilistlerin gardıroplarını yeniden yaratmış olduğu üç kadının ise 'birbirinden şık' kıyafetlerin sahibi olacağı belirtiliyor. 'Patron' yakın zamanda izleyiciyle buluşacak.